Επιμένει ο Καμμένος: Ο αστυνομικός Κοτσιόπουλος υπηρέτησε στην ΕΥΠ

Επιμένει ο Καμμένος: Ο αστυνομικός Κοτσιόπουλος υπηρέτησε στην ΕΥΠ

Οι ΑΝΕΛ δηλώνουν προβληματισμένοι διότι, όπως ισχυρίζονται,«το αποκρύπτει ο διοικητής της ΕΥΠ»

Επιμένει ο Καμμένος: Ο αστυνομικός Κοτσιόπουλος υπηρέτησε στην ΕΥΠ
Επιμένει ο Πάνος Καμμένος ότι ο αστυνομικός «Σταύρος Κοτσιόπουλος» ο οποίος, όπως καταγγέλλει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, «κρύβεται» πίσω από την επίθεση με τα αβγά που δέχθηκε στην Κω, υπηρετούσε στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και μάλιστα από το 2006 έως το 2008.

Κι όμως, λίγη μόνο ώρα έπειτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και με την οποία «αδειάζει» με τρόπο... μεγαλοπρεπή τον κ. Καμμένο, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απαντούν στα όσα αναφέρει το υπουργείο, τονίζοντας πως ο αστυνομικός Κοτσιόπουλος είναι πρόσωπο υπαρκτό που υπηρέτησε στην ΕΥΠ, ενώ την ίδια ώρα κατηγορούν τον διοικητή της ΕΥΠ ότι αποκρύπτει την αλήθεια!

Κλείσιμο
«Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετούσε στην ΕΥΠ από το 2006 έως το 2008 και μας προβληματίζει για ποιο λόγο το αποκρύπτει ο διοικητής της ΕΥΠ», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ΑΝΕΛ.

Σημειώνεται πως η ανακοίνωση που εκδόθηκε νωρίτερα την τετάρτη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: «Μετά από δημοσιεύματα και καταγγελίες ότι αστυνομικός που υπηρετεί στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υποκίνησε και ενεπλάκη σε επίθεση κατά Υπουργού της Κυβέρνησης στην Κω, σας γνωστοποιούμε ότι μετά από ενδελεχή έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προέκυψε ότι από το 2009 μέχρι σήμερα δεν υπηρετεί σε αυτήν αστυνομικός με το όνομα που καταγγέλθηκε».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης