Δεν θα ανακοινωθεί σήμερα ο ανασχηματισμός

Δεν θα ανακοινωθεί σήμερα ο ανασχηματισμός

«Καραμπόλες» και σεναριολογία - Ποια ονόματα «παίζουν» ως υποψήφια για υπουργοποίηση

Δεν θα ανακοινωθεί σήμερα ο ανασχηματισμός
Στο ρυθμό του ανασχηματισμού κινούνται οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας.

Μετά την απόφαση του Eurogroup να δώσει το δάνειο-γέφυρα στην Ελλάδα και την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να αυξήσει την ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών κατά 900 εκατ. ευρώ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποφασίζει τη νέα σύνθεση της κυβέρνησής του.

Αρχικά, αναμενόταν ότι η ανακοίνωση του ανασχηματισμού θα γινόταν σήμερα το απόγευμα, ωστόσο νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό δεν θα συμβεί και οι ανακοινώσεις μετατίθενται για αύριο.

Εκτός κυβέρνησης αναμένεται να βρεθούν Λαφαζάνης, Στρατούλης, Ήσυχος, Βαλαβάνη (η οποία έχει υποβάλλει την παραίτησή της). Μετατίθενται Σκουρλέτης, Δρίτσας. Μέσα Μητρόπουλος, Μπαλάφας, Ρομπόλης και άλλοι.

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το όνομα του Γιώργου Βαρεμένου ως αντικαταστάτη του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Κώστα Ήσυχου ο οποίος ψήφισε «όχι» στα προαπαιτούμενα. Ερωτηματικό με καραμπόλες από πιθανή αντικατάσταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην προεδρία της Βουλής.
Κλείσιμο

Στα ονόματα που ακούγεται ότι θα μπουν στην κυβέρνηση συγκαταλέγονται ακόμη αυτά των κ.κ. Βίτσα, Μπαλαούρα, Φίλη, Μηταφίδη, Τσουκαλά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης