Άδωνις: Τώρα, ο Τσίπρας να ζητήσει συγγνώμη για όσα ψέματα είπε

Άδωνις: Τώρα, ο Τσίπρας να ζητήσει συγγνώμη για όσα ψέματα είπε

«Για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, ας συγκρίνουν τη συμφωνία Σαμαρά με τη συμφωνία Τσίπρα και ας καταλάβουν πόσο τον αδίκησαν...»

Άδωνις: Τώρα, ο Τσίπρας να ζητήσει συγγνώμη για όσα ψέματα είπε
Με αναρτήσεις του στο Twitter, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να εκφράσει την ικανοποιήσή του για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τις τελευταίες διαπραγματεύσεις ο Αλέξης Τσίπρας, σπεύδοντας όμως την ίδια ώρα να παρακινήσει τον πρωθυπουργό να «ζητήσει συγγνώμη για όσα ψέματα είπε».

Γράφοντας αρχικά πως ο πρωθυπουργός «παρά τα λάθη και την ζημιά που προκάλεσε, στο τέλος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ελλάδος επέλεξε Ελλάδα» ο κ. Γεωργιάδης υπογράμισε πως: «η ιστορία αυτό θα του το πιστώσει».

Κλείσιμο


Στη συνέχεια, έγραψε: «για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, ας συγκρίνουν την Συμφωνία Σαμαρά με την Συμφωνία Τσίπρα και ας καταλάβουν πόσο τον αδίκησαν...» ενώ στο τέλος παρακίνησε τον Αλέξη Τσίπρα «τώρα που έκανε τη στροφή να ζητήσει συγγνώμη για όσα ψέματα είπε». 

Συγκεκριμένα, το tweet του έχει ως εξής: «Και καλό είναι ο @atsipras τώρα που έκανε την στροφή να ζητήσει μία συγγνώμη για όσα ψέματα είπε και κυρίως να παύσει να κατηγορεί εμάς!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης