Όταν ο Τσίπρας «αδιαφόρησε» για τον Πάμπλο Ιγκλέσιας

Όταν ο Τσίπρας «αδιαφόρησε» για τον Πάμπλο Ιγκλέσιας

Ενοχλημένος από τις δηλώσεις του επικεφαλής των Podemos, ότι «ευτυχώς η Ισπανία δεν είναι Ελλάδα», φαίνεται πως είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός 

Όταν ο Τσίπρας «αδιαφόρησε» για τον Πάμπλο Ιγκλέσιας
Το έπραξε από πρόθεση ή όντως ήταν η «απάντηση» σε πρόσφατη δήλωση του επικεφαλής του Podemos ότι «ευτυχώς η Ισπανία δεν είναι Ελλάδα»;

Το παραπάνω ερώτημα θέτουν αρκετοί Ισπανοί, βλέποντας το βίντεο της εισόδου του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο οποίο είναι φανερό ότι... προσπερνάει τον Πάμπλο Ιγκλέσιας και προτιμά να χαιρετίσει δια χειραψίας τον Γάλλο Ευρωβουλευτή Ζαν-Λικ Μελανσόν.

Μάλιστα ο Ιγκλέσιας χτυπά φιλικά τον Αλέξη Τσίπρα στην πλάτη, αλλά ο Έλληνας πρωθυπουργός σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στη διάθεση του Ισπανού για διαχυτικότητες.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι αν και ο επικεφαλής των Podemos καλωσόρισε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, έσπευσε να δηλώσει ότι η Μαδρίτη δεν πρόκειται να ακολουθήσει τα βήματα της Αθήνας.

«Έχουμε μία μεγάλη φιλία με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ευτυχώς η Ισπανία δεν είναι Ελλάδα. Οι καταστάσεις είναι διαφορετικές και δεν έχει νόημα να κάνουμε παραλληλισμούς», ήταν η δήλωση του Ιγκλέσιας.
Κλείσιμο

Πιθανώς αρκετή για να «κάνει» ο Έλληνας πρωθυπουργός ότι δεν τον είδε;




Πηγή: newmoney.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης