Ψαριανός: «Η Φωτίου με είπε μαϊντανό»

Ψαριανός: «Η Φωτίου με είπε μαϊντανό»

Παράπονα για το Mega και εξηγήσεις για την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έδωσε ο βουλευτής του Ποταμιού 

Ψαριανός: «Η Φωτίου με είπε μαϊντανό»
Να τοποθετηθεί για την κόντρα που ξέσπασε on air με την αναπληρώτρια υπουργό, Θεανώ Φωτίου θέλησε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός. 

Μιλώντας στο Βήμα Fm, ο κ. Ψαριανός εξέφρασε τα παράπονά του για το τηλεοπτικό σταθμό Mega – σε εκπομπή του οποίου σημειώθηκε το φραστικό επεισόδιο – λέγοντας ότι «Δεν είναι δυνατόν να παίζει το Mega το απόσπασμα από το δαχτυλάκι που σκουντάω την κυρία Φωτίου και την αποκαλώ «μνημονιακό σούργελο». Δεν δείχνει το τι προηγήθηκε». 

Κλείσιμο
Στη συνέχεια ο βουλευτής του Ποταμιού αποπειράθηκε να εξηγήσει πώς προέκυψε η κόντρα αναφέροντας τα εξής: 

«Πήγα να πω κάτι στην κουβέντα και μου είπε «καλά, αφήστε το εσείς, διότι είστε εκπρόσωπος των δανειστών». Πέντε λεπτά πριν, στο διάλειμμα, εκτός αέρα, είπε μπροστά στην κυρία Τρέμη και στον κ. Ευαγγελάτο «αυτόν εδώ το μαϊντανό τι τον φέρατε, είναι στημένη η εκπομπή». Έτσι είπε η κυρία υπουργός. Με λέει εκπρόσωπο των δανειστών, της λέω «τι εννοείτε;» και μου γυρνάει την πλάτη και μετά την ακουμπάω με το δαχτυλάκι στην πλάτη σαν να λέω «να σας πω κάτι, μπορείτε να μου πείτε πού είναι η οδός Πυθαγόρα;». Αυτό ήταν το δαχτυλάκι. Για να γυρίσει να μου απαντήσει ποιος είναι ο Γρηγόρης ο Ψαριανός, ο «εκπρόσωπος των δανειστών». Εάν μου ζητήσει συγγνώμη, θα της ζητήσω κι εγώ και θα είμαστε πάτσι». 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης