Κανείς από τους θαυμαστές της Νίκι Μινάζ που βρέθηκαν στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας για να την παρακολουθήσουν, δεν περίμεναν η ράπερ να κάνει μια αφιέρωση στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Η 41χρονη τραγουδίστρια ήταν πάνω στη σκηνή και ρώτησε το κοινό της: «Από πού κατάγεστε;», όταν κάποιος της απάντησε: «Από την Ουαλία».
Στη συνέχεια, η Νίκι Μινάζ χρησιμοποίησε βρετανική προφορά και μίλησε για την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο πλήθος, αποκαλώντας την «καλή της φίλη».
«Ουαλία ε; Μου θυμίζει πάντα μια καλή μου φίλη, που δεν είναι πια εδώ. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ας τηρήσουμε ένα λεπτό σιγής για αυτή», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας το πλήθος απορημένο με τη δήλωσή της.
Υπενθυμίζεται πως όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 36 ετών, το 1997, η Νίκι Μινάζ ήταν μόλις 14 ετών.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η αφιέρωσή της στη Νταϊάνα και ο χαρακτηρισμός «καλή μου φίλη» έκαναν το κοινό να απορήσει, σχολίαζοντας το τι συνέβη, στο Twitter.
«Μια αγαπημένη μου φίλη… Ήταν 14 όταν πέθανε η Νταϊάνα…», έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Αν μπορώ να έχω φίλο τον Χριστό, τότε κι εσύ μπορείς να έχεις την Νταϊάνα».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.