Παχατουρίδης σε Παυλόπουλο: Τα τελευταία χρόνια δεν είμαι δήμαρχος, είμαι ψυχοθεραπευτής

Παχατουρίδης σε Παυλόπουλο: Τα τελευταία χρόνια δεν είμαι δήμαρχος, είμαι ψυχοθεραπευτής

«Όσο πιο δύσκολα τα χρόνια, τόσο περισσότερες οι δυνατότητες καταξίωσης, γιατί η κοινωνία έχει ανάγκη την τοπική αυτοδιοίκηση» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Παχατουρίδης σε Παυλόπουλο: Τα τελευταία χρόνια δεν είμαι δήμαρχος, είμαι ψυχοθεραπευτής
Στο Προεδρικό Μέγαρο συναντήθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, με το δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη. Ο κ. Παυλόπουλος υποστήριξε ότι «η τοπική αυτοδιοίκηση καταξιώνεται όταν στέκεται δίπλα στον πολίτη στις δύσκολες ώρες».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε ότι δεν είναι μόνο η τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία έχει πολλά προβλήματα, γενικότερα, λόγω της οικονομικής κατάστασης. Είναι ότι έχει φορτωθεί- και ιδιαίτερα το Περιστέρι- πολύ μεγάλο μέρος του κοινωνικού βάρους που δεν αναλογεί κανονικά στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Μάλιστα, ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε ότι αυτή την περίοδο καταξιώνονται οι αυτοδιοικητικοί που είναι κοντά στον κόσμο. «Αυτή είναι η δουλειά της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όσο πιο δύσκολα τα χρόνια, τόσο περισσότερες οι δυνατότητες καταξίωσης, γιατί η κοινωνία έχει ανάγκη την τοπική αυτοδιοίκηση» ανέφερε.

Ο κ. Παχατουρίδης υπενθύμισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά το πέρασμά του, όπως είπε, από το υπουργείο Εσωτερικών είχε βοηθήσει πάρα πολύ τη Δυτική Αττική και ειδικότερα το Περιστέρι και υπογράμμισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις μέρες μας η τοπική αυτοδιοίκηση, με την ιδιότητα του προέδρου του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

«Δυστυχώς, τα τελευταία τέσσερα-πέντε χρόνια δεν είμαι δήμαρχος. Είμαι ψυχοθεραπευτής. Κάνω ψυχοθεραπεία στον κόσμο. Γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα» τόνισε ο κ. Παχατουρίδης και κατέληξε: «Εμείς στα δυτικά και το Περιστέρι- μία πόλη βαθύτατα δημοκρατική, συντροφική και αλληλέγγυα- είμαστε αισιόδοξοι σε πείσμα των καιρών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης