Αναστασιάδης: Η εκλογή Ακιντζί δημιουργεί ελπίδες

Αναστασιάδης: Η εκλογή Ακιντζί δημιουργεί ελπίδες

Ο Κύπριος Πρόεδρος σημείωσε ότι δημιουργούνται οι προοπτικές για συνεργασία, ειρήνη και γαλήνη σε έναν τόπο όπου για πολλά χρόνια «ζούσαμε χωρίς προβλήματα»

Μετά την εκλογή Ακιντζί διανοίγονται ελπίδες επιτελούς αυτή η πατρίδα να επανενωθεί και να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο κράτος στο οποίο θα υπάρχουν οι αρχές και οι αξίες της ΕΕ, δήλωσε ο Kύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης σε εκτός κειμένου αναφορά του κατά την ομιλία του στο 52ο Ετήσιο Συνέδριο της συνδικαλιστικής οργάνωσης των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Ο κ. Αναστασιάδης σημείωσε ότι δημιουργούνται οι προοπτικές για συνεργασία, ειρήνη και γαλήνη σε έναν τόπο όπου για πολλά χρόνια «ζούσαμε χωρίς προβλήματα». Έστειλε μήνυμα και στην Άγκυρα να συμβάλει γιατί είναι αυτή που κρατά ακόμα υπό κατοχή την Κύπρο.

Το χέρι μας, είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, "είναι τεταμένο, όχι για να μας το κακοποιήσουν αλλά για να το δεχτούν" και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρξει συνεργασία για την ευημερία του τόπου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

famellos_main02

Η τοπική κοινωνία είναι εξαγριωμένη με την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ - Οι εργαζόμενοι φώναζαν συνθήματα όπως «Τσίπρα, Σταθάκη ακούστε το καλά, το ξεπούλημά σας, θα μείνει στα χαρτιά» - Έφυγε από την πίσω πόρτα σαν κυνηγημένος ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος

42