Ραχήλ Μακρή: Θα ψήφιζα «παρών» για τη συμφωνία

Ραχήλ Μακρή: Θα ψήφιζα «παρών» για τη συμφωνία

«Η δική μου πρόταση είναι να έρθει στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων και να γίνει συζήτηση δημοσίως, αυτό είναι το πρέπον», σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ 

Ραχήλ Μακρή: Θα ψήφιζα «παρών» για τη συμφωνία
Την άποψή της ότι το κείμενο της συμφωνίας πρέπει να έρθει στη Βουλή, διατύπωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, σημειώνοντας ότι αν ήταν στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος την Τετάρττη θα ψήφιζε  «παρών», καθώς δεν έχει μελετήσει ακόμα τη λίστα  Βαρουφάκη.

«Εγώ δεν ψήφισα χθες για είχα αποχωρίσει από τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήμουν εκεί θα ψήφιζα «παρών», γιατί θεωρώ ότι δεν δόθηκε σε έμενα χρόνος να μελετήσω το κείμενο», ανέφερε συγκεκριμένα η βουλευτής. 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν υπήρχαν περίπου 30 διαφοροποιήσεις κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η κ. Μακρή ανέφερε:  «Ναι είναι κοντά στην πραγματικότητα, έγινε μια πολιτισμένη συζήτηση στην ΚΟ στην οποία εγείραν οι βουλευτές τους προβληματισμούς τους μήπως  με αυτή τη συμφωνία δεν μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτά που έχουμε δεσμευτεί». 

«Δεν έχει αποφασιστεί αν θα περάσει από την ολομέλεια για ψηφοφορία, κρίνεται ότι μπορεί να μην έρθει γιατί αποτελεί στην ουσία μια παράταση, δεν αποτελεί τελικό κείμενο», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προτείνοντας η συμφωνία να συζητηθεί στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης