Η ΔΑΚΕ δικαστικών υπαλλήλων ζητεί να πληρωθούν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι για τις εκλογές

Η ΔΑΚΕ δικαστικών υπαλλήλων ζητεί να πληρωθούν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι για τις εκλογές

«Τραγελαφική» χαρακτηρίζει η συνδικαλιστική παράταξη την κωλυσυεργία της πληρωμής των δικαστικών αντιπροσώπων των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου

Η συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ δικαστικών υπαλλήλων (Νέα Δημοκρατία) με επιστολή της προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ζητεί την παρέμβασή του προκειμένου οι δικαστικοί αντιπρόσωποι των βουλευτικών εκλογών της 25 Ιανουαρίου 2015 να λάβουν την προβλεπόμενη αποζημίωση.

Στην επιστολή της προς τον κ. Βαρουφάκη  η ΔΑΚΕ δικαστικών υπαλλήλων αναφέρει: 

«Κύριε υπουργέ,
Μετά από  ερωτήματα που υποβλήθηκαν από συναδέλφους μας, στο υπουργείο σας  και στη Γ. Γ. Π. Σ για την πληρωμή της αποζημίωσης των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής για τις βουλευτικές εκλογές που έγιναν στις 25.01.2015, η απάντηση ήταν, δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνουν οι πληρωμές, δεν υπάρχουν γενικοί γραμματείς για την υπογραφή των σχετικών εντολών πληρωμής και διάφορα άλλα τέτοια τραγελαφικά.
Θεωρούμε  απαράδεκτη την καθυστέρηση καταβολής της αμοιβής στους συναδέλφους μας, από τη στιγμή μάλιστα που η σχετική πίστωση υπάρχει και έχει εγκριθεί από τις υπηρεσίες του υπουργείου σας.
Όλοι έχουμε ανάγκη τα χρήματα αυτά και πρέπει άμεσα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πληρωμής, δεν δεχόμαστε τις δικαιολογίες που μας λένε, σας καλούμε να δώσετε λύση στο πρόβλημα αυτό τώρα».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

αυτό ξαναπες το

όλοι έχουμε ανάγκη τα χρήματα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kon25

Περιοδεία στα Χανιά πραγματοποιεί ο υπουργός Δικαιοσύνης - Αναφορά στις νομοθετικές και θεσμικές παρεμβάσεις πουν έγιναν, καθώς και στην ενίσχυση με προσωπικό και δικαστές των διοικητικών δικαστηρίων

1