Σαχινίδης: «Στόχος μας, η τρίτη θέση στις εκλογές»

Σαχινίδης: «Στόχος μας, η τρίτη θέση στις εκλογές»

«Δεν έχω τίποτε να χωρίσω τώρα με όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρεθήκαμε μαζί στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και ενδεχομένως στο μέλλον να ξαναβρεθούμε μαζί», τονίζει ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών 

Σαχινίδης: «Στόχος μας, η τρίτη θέση στις εκλογές»
«Εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε ουραγός κανενός. Δεν θέλουμε να γίνουμε παρακολούθημα κανενός ούτε να επισφραγίζουμε με τη στάση μας τις συντηρητικές και πελατειακές πολιτικές ούτε να οπισθοχωρούμε στις ανάγκες για δημοκρατικές και προοδευτικές μεταρρυθμίσεις», τονίζει ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών,. 

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Φίλιππος Σαχινίδης σημείωσε ότι η χώρα οδηγήθηκε στο μνημόνιο γιατί είχε φτάσει σε ένα πολύ υψηλό βαθμό δανεισμού και ταυτόχρονα είχε καταστραφεί η παραγωγική της βάση, τονίζοντας ότι για αυτό δεν ευθύνεται η κυβέρνηση Παπανδρέου που ορκίστηκε τον Οκτώβριο του 2009, αλλά οι ανερμάτιστες πολιτικές του 2004-2009.

Αναφερόμενος στις σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ, ανέφερε: «Δεν έχω τίποτε να χωρίσω τώρα με όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρεθήκαμε μαζί στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και ενδεχομένως στο μέλλον να ξαναβρεθούμε μαζί.  Αλλά δεν είχα δικαίωμα να σιωπώ, όταν έβλεπα έναν χώρο που στήριξαν εκατομμύρια Έλληνες να συρρικνώνεται και εγώ να προσποιούμαι ότι δεν συμβαίνει το παραμικρό. Ξέρετε, πάρα πολλές φορές, μέσα στα κομματικά όργανα και σε δημόσιες τοποθετήσεις είχα διατυπώσει την άποψη ότι οι συνθήκες επιτάσσουν και επιβάλλουν να πάρουμε πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση του δημοκρατικού χώρου».

Κλείσιμο
Τέλος μιλώντας για τους στόχους του νέου κόμματος ανέφερε: «Εμείς, βάζουμε τον υψηλότερο δυνατό στόχο και λέμε ότι με βάση τη δυναμική που καταγράφεται μπορούμε να διεκδικήσουμε και την τρίτη θέση». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης