Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετέχει σε καμιά κυβέρνηση που θα εφαρμόσει μνημόνια

Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετέχει σε καμιά κυβέρνηση που θα εφαρμόσει μνημόνια

«Το επιτελείο Σαμαρά δεν θέλει τη συνάντηση με τον κ.Τσίπρα», είπε ο διευθυντής του γραφείου του Αλ.Τσίπρα - «Η Τρόικα βρίσκει και τα κάνει», ήταν το σχόλιό του για το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα

 Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετέχει σε καμιά κυβέρνηση που θα εφαρμόσει μνημόνια
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετέχει σε καμιά κυβέρνηση που θα εφαρμόσει μνημόνια» δήλωσε ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Παππάς, εις εκ των στενότερων συνεργατών του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά πρόωρες εκλογές άμεσα. «Εκλογές χθες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς και απέρριψε το ενδεχόμενο που αναδεικνύουν ορισμένα σενάρια για δημιουργία κυβέρνησης ειδικού σκοπού.

Ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Κλείσιμο


Σχολιάζοντας την πιθανότητα πραγματοποίησης συνάντησης του κ. Τσίπρα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι «το επιτελείο Σαμαρά δεν θέλει τη συνάντηση». Ερωτηθείς γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται να συμμετέχει στην ενδεχόμενη συνάντηση Σαμαρά-Τρίπρα και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών ο κ. Παππάς απάντησε: «Ο κ. Βενιζέλος έχει μια συγκεκριμένη αρμοδιότητα. Στα πλαίσια αυτής της αρμοδιότητας θα μπορούσε να συναντήσει τον κ. Τσίπρα...».

Στο ερώτημα γιατί οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές βρίσκονται σε αδιέξοδο ο κ. Παππάς υπογράμμισε: «Η Τρόικα βρίσκει και τα κάνει» και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε δοκιμάσει τι θα συνέβαινε αν απέναντι ήταν μία άλλη κυβέρνηση...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης