Δημοσκόπηση: Δέκα μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση: Δέκα μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 29,4%, έναντι 19% της Νέας Δημοκρατίας - Καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 37%, έναντι 30% του Αλέξη Τσίπρα


Δημοσκόπηση: Δέκα μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ
Δέκα μονάδες μπροστά εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της εταιρείας Palmos Analysis που διεξήχθη για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού SBC. Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό κάτω του 20%.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία» που δημοσιεύει τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 29,4%, έναντι 19% της Νέας Δημοκρατίας, και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,5%, το Ποτάμι με 5,4%, το ΚΚΕ με 4,3%, το ΠΑΣΟΚ με 4,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,4%, ο ΛΑΟΣ και η Δημιουργία Ξανά με 1,2% και η ΔΗΜΑΡ με 0,5%. 

Κλείσιμο
Άλλο κόμμα επιλέγει το 4% των ερωτηθέντων, αναποφάσιστο δηλώνει ένα 9,7%, λευκό ή άκυρο δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 3,8%, ενώ το 4,8% επιλέγει την αποχή.

Στην παράσταση νίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 63%, έναντι 25% της Νέας Δημοκρατίας, ενώ καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 37%, έναντι 30% του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης