Αρχίζει σήμερα η έρευνα για τις καταγγελίες Σκουρλέτη

Αρχίζει σήμερα η έρευνα για τις καταγγελίες Σκουρλέτη

Από το εισαγγελικό γραφείο θα περάσει και ο κ. Σκουρλέτης ο οποίος επικαλέστηκε το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνοντας λόγο «για κουμπαρά»

Αρχίζει σήμερα η έρευνα για τις καταγγελίες Σκουρλέτη
Οι πρώτοι μάρτυρες περνούν σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου. Κλήθηκαν από τον εισαγγελέα να καταθέσουν στο πλαίσιο της έρευνας που διατάχθηκε με αφορμή τις καταγγελίες του Π. Σκουρλέτη, ο οποίος επικαλούμενος σχετικό δημοσίευμα, αναφέρθηκε σε χρηματισμό βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής.

Ειδικότερα, πρώτος αναμένεται να περάσει την πόρτα του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας ο διευθυντής της εφημερίδας «Kontranews» Αιμίλιος Λιάτσος. Ο δημοσιογράφος κλήθηκε για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας το οποίο ανέφερε ότι «επιχειρηματίες συγκεντρώνουν χρήματα για τους 180».

Αναμένεται να ακολουθήσει ο πρώην πρόεδρος του «Συνασπισμού» κ. Ν. Κωνσταντόπουλος,  ο οποίος ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει για παροχές σε βουλευτές προκειμένου να μην γίνουν πρόωρες εκλογές.

Ειδικότερα, σε δήλωση του ο κ. Κωνσταντόπουλος στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» είχε αναφέρει: «Γίνονται παρασκηνιακές προσπάθειες για να μη γίνουν εκλογές, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα που θυμίζουν παλιές, αμαρτωλές εποχές».
Από το εισαγγελικό γραφείο θα περάσει και ο κ. Σκουρλέτης ο οποίος επικαλέστηκε το συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνοντας λόγο «για κουμπαρά».

Κλείσιμο
«Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης