Καπερνάρος: Δεν έφυγα απο τους ΑΝ.ΕΛ για να πάω σε άλλο κόμμα

Καπερνάρος: Δεν έφυγα απο τους ΑΝ.ΕΛ για να πάω σε άλλο κόμμα

Διαβάστε τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησης - Όλο το προσκήνιο και το παρασκήνιο με τις  εξελίξεις στο κόμμα του Πάνου Καμμένου - Τέρενς Κουίκ: Για κάθε έναν που φεύγει γινόμαστε πολλοί περισσότεροι

Πέταξε πιο ψηλά ο ΠΑΟΚ! (Video)
Καπερνάρος: Δεν έφυγα απο τους ΑΝ.ΕΛ για να πάω σε άλλο κόμμα
Μετά την εκλογική καθίζηση του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις ευρωεκλογές, ο Πάνος Καμμένος δέχεται ακόμη ένα πλήγμα καθώς ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του.

Διαβάστε τι αναφέρει ο κ. Καπερνάρος στην επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη και παραλλήλως προς τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνο Καμμένο:

«Κύριε Πρόεδρε, 
Επιθυμώ δια της παρούσης να σας γνωστοποιήσω εγγράφως την ανεξαρτητοποίησή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κινήματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες".

Μετά τιμής,
Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Β' Αθηνών Βασίλειος Ηλία Καπερνάρος»
.


Κλείσιμο



Στις ευρωεκλογές οι ΑΝΕΛ κατετάγησαν έβδομοι με ποσοστό 3,46%, ενώ κατόρθωσαν να εκλέξουν μόλις έναν ευρωβουλευτή, που όπως φαίνεται από την μέχρι τώρα καταμέτρηση θα είναι ο Νότης Μαριάς.

Σε δήλωση για την ανεξαρτητοποίησή του, ο κ. Καπερνάρος αναφέρει:

Σήμερα, με επιστολή μου προς τον πρόεδρο της Βουλής, γνωστοποίησα την ανεξαρτητοποίησή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τους λόγους, ειδικούς και γενικούς, που με οδήγησαν σε αυτή την κίνηση, τους ανέλυσα και τους αιτιολόγησα κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ξεκαθαρίζω ότι οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής μου δεν εμπεριέχουν, ούτε σαν σκέψη, τη συνεργασία μου με άλλο κόμμα. Παιχνίδια κάτω από το τραπέζι δεν έπαιξα ποτέ στη ζωή μου και δεν θα το κάνω τώρα, άλλωστε δεν είναι του χαρακτήρα μου.

Τέρενς Κουίκ: Για κάθε έναν που φεύγει γινόμαστε πολλοί περισσότεροι

Εμφανίστηκαν στο περιστύλιο τα εναπομείναντα 14 μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ. 

«Να ρώτησετε τον Βασίλη Καπερνάρο γιατί παραιτηθηκε», δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ και συμπλήρωσε «για κάθε έναν που φεύγει γινόμαστε πολλοί περισσότεροι». 

Ο Βασίλης Καπερνάρος φέρεται να διαμαρτυρήθηκε ότι δεν τον στήριξαν στην προσπάθειά του να διεκδικήσει το δήμο Αθηναίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης