Μητσοτάκης: «Κλείνει ο κύκλος της κινητικότητας και των απολύσεων»

Μητσοτάκης: «Κλείνει ο κύκλος της κινητικότητας και των απολύσεων»

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένος ποσοτικός στόχος απολύσεων για το 2015, χωρίς να σημαίνει  ότι δεν θα γίνουν», σημείωσε ο υπ.  Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Μητσοτάκης: «Κλείνει ο κύκλος της κινητικότητας και των απολύσεων»
Ο κύκλος της κινητικότητας και των απολύσεων στο δημόσιο κλείνει, χωρίς να υπάρχει για το 2015 συγκεκριμένος ποσοτικός στόχος, σημείωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συνολικές απολύσεις 15.000 υπαλλήλων μέχρι το τέλος του 2014. Δεν υπάρχει μελλοντικός στόχος για απολύσεις και πετύχαμε η κινητικότητα να αποσυνδεθεί με τις απολύσεις. Κλείνει ο κύκλος της κινητικότητας και των απολύσεων», σχολίασε συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό  «Real-Fm».

Κλείσιμο
«Από εδώ και στο εξής, δεν υπάρχει συγκεκριμένος ποσοτικός στόχος απολύσεων για το 2015. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν απολύσεις».

«Με το που κλείνει αυτός ο κύκλος της υλοποίησης των ποσοτικών στόχων ανοίγει ένας καινούριος κύκλος για την Διοικητική Μεταρρύθμιση», πρόσθεσε.

«Εμείς είπαμε 12 συγκεκριμένα πράγματα τα οποία θέλουμε να κάνουμε τα 2 επόμενα χρόνια στην διοικητική μεταρρύθμιση», τόνισε ακόμα ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης