Ο Θεοδωράκης, οι Βρυξέλλες και το... The River

Ο Θεοδωράκης, οι Βρυξέλλες και το... The River

«Αναστάτωσε» τα social media με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter 

Ο Θεοδωράκης, οι Βρυξέλλες και το... The River
Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Σταύρος Θεοδωράκης για «ραντεβού» με τους Σοσιαλιστές, τους Φιλελεύθερους και τους Πράσινους, προκειμένου να βρει το ευρωπαϊκό κόμμα που θα αποτελέσει «καταφύγιο» για το Ποτάμι στην Ευρωβουλή.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως για μια ακόμη φορά, ο Σταύρος Θεοδωράκης «αναστάτωσε» τα social media με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter, στην οποία φαίνεται η ταμπέλα που γράφει «The River», όπως βέβαια λέγεται το Ποτάμι στα αγγλικά. Ακόμη, ανέβασε και μία φωτογραφία μέσα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.



Εξάλλου, στις Βρυξέλλες ο Σταύρος Θεοδωράκης θα έχει συναντήσεις με κορυφαίους παράγοντες του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, των Φιλελεύθερων και των Πρασίνων, ενώ θα έχει τετ α τετ και με δύο επιτρόπους. Ειδικότερα, ο επικεφαλής του Ποταμιού θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου, αυστριακό ευρωβουλευτή Χάνες Σβόμποντα, τον Γκι Φέρχοφστατ, πρόεδρο της Συμμαχίας των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών (ALDE), καθώς και τη Ρεμπέκα Χαρμς, συμπρόεδρο των Οικολόγων Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 
Κλείσιμο


Επίσης, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναμένεται να συναντηθεί και με τον υποψήφιο των Ευρωσοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν και νυν πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ενώ η αντιπροσωπεία του Ποταμιού θα επιδιώξει να συναντηθεί και με δυο επιτρόπους.

Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι να δει με ποιους έχει τα περισσότερα σημεία σύγκλισης και μέσω ποιας ομάδας θα μπορέσουν να προωθήθουν καλύτερα τα συμφέροντα της Ελλάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης