Θεοδωράκης: Μου λένε δεν έχω έμπειρους πολιτικούς, τι θέλω «Μπαλτάκους»;

Θεοδωράκης: Μου λένε δεν έχω έμπειρους πολιτικούς, τι θέλω «Μπαλτάκους»;

Σε τέτοιους ανθρώπους εμπιστεύονται την εξουσία - Ήταν ο βασικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού της χώρας, είπε σε συνέντευξή του ο αρχηγός του κόμματος

Θεοδωράκης: Μου λένε δεν έχω έμπειρους πολιτικούς, τι θέλω «Μπαλτάκους»;
Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Λάρισας έδωσε συνέντευξη ο αρχηγός του κόμματος «Το Ποτάμι», Σταύρος Θεοδωράκης, εν όψει της αποψινής ομιλίας του στην πόλη. 

Απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου, ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε: «Ειλικρινά, νιώθω ντροπή. Εγώ δεν θα συζητήσω για το εάν ο Μπαλτάκος είναι ακροδεξιός ή δεν είναι , το πόσο φλερτάρει με τη Χρυσή Αυγή ή όχι. Αυτός ο άνθρωπος, με αυτή τη συμπεριφορά ήταν ο βασικός σύμβουλος του πρωθυπουργού της χώρας. Σε τέτοιους ανθρώπους εμπιστεύονται την εξουσία. Αυτό σε κάνει να νιώθεις περιπαιγμένος από την εξουσία».

Κλείσιμο
Και συνεχίζει «το alter ego του πρωθυπουργού σε κάποιες περιπτώσεις, είναι ένας άνθρωπος ανίκανος, που τον καταγράφουν, που παρακαλεί, που μιλά έτσι για τον πρωθυπουργό του».

Σε όσους μάλιστα του λένε πως δεν έχει έμπειρους πολιτικούς στο κόμμα του, απαντά «Έχω κόσμο πολύ καλύτερο στο «Ποτάμι». Μπαλτάκους θέλω»;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης