Υπό παραίτηση ο Π. Μπαλτάκος μετά το βίντεο-υποκλοπή της ΧΑ

Υπό παραίτηση ο Π. Μπαλτάκος μετά το βίντεο-υποκλοπή της ΧΑ

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κάλεσε στο γραφείο του τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη της συνομιλίας του κ. Μπαλτάκου με τον Ηλ.Κασιδιάρη - Την απομάκρυνση Μπαλτάκου ζητά το ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τον για «εκλεκτικές συγγένειες με το φιλοναζισμό»




Υπό παραίτηση ο Π. Μπαλτάκος μετά το βίντεο-υποκλοπή της ΧΑ
Υπό παραίτηση τελεί, σύμφωνα με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος μετά τη δημοσιοποίηση συνομιλίας που είχε με τον χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη για το θέμα των προφυλακίσεων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Μπαλτάκος μεταβαίνει αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου έπειτα από κάλεσμα του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του κ. Μπαλτάκου αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από τον ίδιο τον μέχρι πρότινος γενικό γραμματέα της κυβέρνησης. 

Στην υποκλαπείσα συνομιλία που ανέβηκε από τους χρυσαυγίτες στο διαδίκτυο εμφανίζονται να συνομιλούν οι κύριοι Μπαλτάκος και Κασιδιάρης. Ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης περιγράφει στον χρυσαυγίτη βουλευτή πώς αντέδρασε ο πρωθυπουργός, ο οποίος την ημέρα εκείνη βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όταν πληροφορήθηκε ότι δεν προφυλακίστηκαν οι βουλευτές της ΧΑ Μίχος, Παναγιώταρος και Κασιδιάρης.

Κλείσιμο



Καρύδης: Να παραιτηθεί ο Μπαλτάκος

Την παραίτηση του γραμματέα της κυβέρνησης κ. Τάκη Μπαλτάκου ζητάει με μήνυμα του στο FB ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Καρύδης. Να σημειωθεί ότι πριν από δύο εβδομάδες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον κ. Μπαλτάκο χαρακτηρίζοντάς τον "παλιό πρόβλημα". Αφορμή τότε ήταν οι δηλώσεις του κ. Μπαλτάκου ότι γεννήθηκε και θα πεθάνει αντικομουνιστής.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζουν ότι ο κ. Μπαλτάκος στο παρελθόν είχε έρθει σε σύγκρουση με την Χαριλάου Τρικούπη για το θέμα του αντιρατσιστικού νόμου.






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης