Παπαδημούλης: Πολιτικό, ηθικό και δημοκρατικό ζήτημα οι καταγγελίες Κασιδιάρη

Παπαδημούλης: Πολιτικό, ηθικό και δημοκρατικό ζήτημα οι καταγγελίες Κασιδιάρη

Να έρθει στη Βουλή το επίμαχο βίντεο ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, που είπε ακόμα πως «η κυβέρνηση δεν ξεπλένεται με την παραίτηση Μπαλτάκου»

Παπαδημούλης: Πολιτικό, ηθικό και δημοκρατικό ζήτημα οι καταγγελίες Κασιδιάρη
Μιλώντας στη Βουλή σχετικά με την άρση ασυλίας βουλευτών της Χ.Α και το βίντεο με τη συνομιλία Κασιδιάρη-Μπαλτάκου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Αν αληθεύουν οι καταγγελίες Κασιδιάρη, εγείρεται σοβαρό πολιτικό ζήτημα. Όσα καταγγέλθηκαν από τον κ.Κασιδιάρη, δε γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια ή όχι. Εύχομαι και ελπίζω να μην είναι αλήθεια. Αν όμως αληθεύουν, ανεξάρτητα από τη μέθοδο από την οποία προέκυψαν αυτά τα στοιχεία -κι αυτό είναι επίσης ένα θέμα προς διερεύνηση- συνιστούν σοβαρό πολιτικό, ηθικό και δημοκρατικό ζήτημα, με το οποίο προφανέστατα πρέπει να ασχοληθεί και η Βουλή. Εμείς επιφυλασσόμαστε να ενημερωθούμε και να το αξιολογήσουμε».

Αργότερα, στη Βουλή λαμβάνοντας και πάλι το λόγο, ο κ. Παπαδημούλης ζήτησε να έρθει στη Βουλή το επίμαχο βίντεο που κυκλοφορεί ήδη στο Διαδίκτυο και τόνισε πως «η κυβέρνηση δεν ξεπλένεται με παραίτηση Μπαλτάκου». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης