ΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθεί ο Αρβανιτόπουλος

ΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθεί ο Αρβανιτόπουλος

«Η διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων είναι ένα μέτρο καταστροφικό για τα πανεπιστήμια και την κοινωνία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

ΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθεί ο Αρβανιτόπουλος
Moναδική λύση στην άρση του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί στα πανεπιστήμια είναι σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ «η παραίτηση του Αρβανιτόπουλου» και η «απόσυρση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη διαθεσιμότητα στα ΑΕΙ».

«Η διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων είναι ένα μέτρο καταστροφικό για τα πανεπιστήμια και την κοινωνία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τονίζει: «Η κυβέρνηση και ο υπουργός παιδείας φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί και τις κλειστές σχολές. Μοναδική λύση είναι η παραίτηση του υπουργού παιδείας και η απόσυρση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη διαθεσιμότητα».

Κλείσιμο
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αναγνωρίσει κανένα από τα τετελεσμένα που δημιουργεί η κυβέρνηση στα πανεπιστήμια, κανένα από τα αντισυνταγματικά μέτρα που αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία και απαξιώνουν τη λειτουργία τους» καταλήγει η Κουμουνδούρου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης