Μπουτάρης: Ή οι χρυσαυγίτες στην παρέλαση ή εγώ

Μπουτάρης: Ή οι χρυσαυγίτες στην παρέλαση ή εγώ

Nέες δηλώσεις από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης - Μόλις χθες μιλώντας στην επιτροπή διαβουλεύσεων του δήμου Θεσσαλονίκης, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν να καλούνται οι χρυσαυγίτες σε τέτοιες εκδηλώσεις καθώς είναι αποδεδειγμένο ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση»

Σύμβουλος του Σαμαρά ο Γιώργος Χαρβαλιάς
Μπουτάρης: Ή οι χρυσαυγίτες στην παρέλαση ή εγώ
Σε δήλωση που έκανε πριν από λίγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης σχετικά με την πρόσκληση βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου από τον περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, ανέφερε μεταξύ άλλων σύμφωνα με το seleo.gr: «Φυσικά και θα πάω στην παρέλαση, αν έρθουν χρυσαυγίτες θα δημιουργηθεί πρόβλημα, ή θα φύγουν αυτοί ή εγώ». Διαβάστε περισσότερα στο seleo
.

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ μόλις χθες μιλώντας στην επιτροπή διαβουλεύσεων του δήμου Θεσσαλονίκης, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν να καλούνται οι χρυσαυγίτες σε τέτοιες εκδηλώσεις καθώς είναι αποδεδειγμένο ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση».

Επίσης, πρόσθεσε ότι θα το σκεφτεί πολύ για το αν τελικά θα δώσει το «παρών» στην παρέλαση ενώ αναρωτήθηκε για το αν η περιφέρεια μπορεί να αποσύρει την πρόσκληση προς το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης