Γ. Δραγασάκης: Έρχονται αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής για την ΧΑ

Γ. Δραγασάκης: Έρχονται αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής για την ΧΑ

Η αναφορά του αντιπροέδρου έγινε κατά την διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη

Γ. Δραγασάκης: Έρχονται αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής για την ΧΑ
Αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου Γιάννης Δραγασάκης οι οποίες θα επιφέρουν κυρώσεις σε όσους επιδεικνύουν αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.

Η αναφορά του αντιπροέδρου έγινε κατά την διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη και όταν ο δεύτερος ξεπερνώντας τον χρόνο που δικαιούται κατήγγειλε τον υπουργό προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια για το γεγονός ότι δήλωσε πως στο εξής δεν θα απαντά σε βουλευτές του ακροδεξιού μορφώματος (σ.σ. στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου).

Συγκεκριμένα, ο κ. Δραγασάκης απευθυνόμενος στον βουλευτής της Χ.Α. είπε: «Να σας διευκρινίσω ότι η Ολομέλεια θα αποφασίσει για το αν, πότε και πως είναι η παρουσία σας εδώ κοινοβουλευτική. Δείξτε αν θέλετε να τηρηθεί ο Κανονισμός. Διαπιστώνω ότι η παρουσία σας είναι εριστική. Ξεπερνάτε το χρόνο και ζητάτε προνόμια σε σχέση με τους άλλους βουλευτές. Είναι σε εκκρεμότητα οι ρυθμίσεις και ειδικές ρυθμίσεις θα αποφασίσουμε σήμερα στη Διάσκεψη των Προέδρων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης