Δεν έχουμε τίποτα με την Τζολί, λένε τώρα στο ΠΑΜΕ

Δεν έχουμε τίποτα με την Τζολί, λένε τώρα στο ΠΑΜΕ

Η συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ διευκρινίζει ότι η χθεσινή ανακοίνωσή της αφορούσε στο πώς παρουσιάζουν το θέμα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των αστών

Δεν έχουμε τίποτα με την Τζολί, λένε τώρα στο ΠΑΜΕ
Μια... εντυπωσιακή στροφή 180 μοιρών, όσον αφορά στην στάση του για την υπόθεση της διπλής μαστεκτομής της Αντζελίνα Τζολί, επιχειρεί το ΠΑΜΕ, με νέα ανακοίνωσή του σχετικά με την περιπέτεια της υγείας της διάσημης ηθοποιού.

Καθώς φαίνεται, για τη συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ, το εν λόγω ζήτημα αναδεικνύεται ως κορυφαίο στην ατζέντα της. Έτσι λοιπόν, μετά την απίστευτη ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το ΠΑΜΕ, επανέρχεται σήμερα στο θέμα, υποστηρίζοντας ότι «ορισμένοι ενοχλήθηκαν από το σχόλιο τύπου του ΠΑΜΕ για τον τρόπο της παρουσίασης της περίπτωσης της ηθοποιού Αντζελίνα Τζολί από τα ΜΜΕ».

«Για κάποιους καλοπροαίρετους» αναφέρει στη νέα ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, «σημειώνουμε»:

»Σε κανένα σημείο του σχολιασμού δεν γίνεται υποβάθμιση του προβλήματος που αντιμετωπίζει η γνωστή ηθοποιός και του τρόπου που η ίδια το αντιμετωπίζει».

Κλείσιμο
»Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ είχε στόχο να αναδείξει το πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των αστών προσεγγίζουν τέτοια ζητήματα αποκόβοντας τα από τις πολιτικές και κοινωνικές προϋποθέσεις που είναι αναγκαίες για την αντιμετώπισή τους».

»Η υποβάθμιση έως απόκρυψη των ελλείψεων στα νοσοκομεία και ιδιαίτερα τα αντικαρκινικά, των τεράστιων δυσκολιών της εργατικής οικογένειας στην πρόληψη και θεραπεία τέτοιων καταστάσεων -καθώς και η υποστήριξη από μέρους τους των πολιτικών που οδηγούν σε αυτές τις θανατηφόρες ελλείψεις απαντούν από μόνα τους στην υποκρισία των μέσων μαζικής ενημέρωσης των αστών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης