Η «Διάπλασις των Παίδων» με Χρυσή Αυγή στις λαμπάδες

Η «Διάπλασις των Παίδων» με Χρυσή Αυγή στις λαμπάδες

«Διάπλαση Παίδων-4ος κύκλος» γράφει σε ανάρτησή της στον επίσημο δικτυακό της τόπο η Χρυσή Αυγή «ανεβάζοντας» μια σειρά από φωτογραφίες με μικρά παιδιά...

Η «Διάπλασις των Παίδων» με Χρυσή Αυγή στις λαμπάδες
Αφού μίλησαν στα παιδιά «για τη γέννηση του αρχαίου κόσμου σύμφωνα με την αρχαία ελληνική σκέψη, τους ολύμπιους θεούς, το αρχαίο ελληνικό πάνθεον και τη χριστιανική πίστη» έχοντας ως στόχο την «προσπάθεια αναγέννησης του ελληνικού πνεύματος» και αφού προανήγγειλαν την ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών μόνο για τα παιδιά των Ελλήνων... οι Χρυσαυγίτες συνεχίζουν.

«Διάπλαση Παίδων-4ος κύκλος» γράφει σε ανάρτησή της στον επίσημο δικτυακό της τόπο η Χρυσή Αυγή «ανεβάζοντας» μια σειρά από φωτογραφίες με μικρά παιδιά, ηλικίας 6-10 ετών, τα οποία φαίνονται να φτιάχνουν λαμπάδες.... με το χαρακτηριστικό σήμα του κόμματος.

Κλείσιμο





«Τα παιδιά έμαθαν τα κάλαντα που λέγονταν το Σάββατο του Λαζάρου, που δεν είναι άλλα από τα κάλαντα για το καλωσόρισμα της άνοιξης, κατασκεύασαν λαμπάδες και φαναράκια με τα χρώματα και τα σύμβολα του Κινήματος» ανέφερε η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδα της.

Τέλος, δεν έλειψε να τονίσει πως η «διάπλαση των παίδων» θα συνεχίσει μετά τις ημέρες της Ανάστασης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης