ΚΚΕ: Το θέμα «Χρυσή Αυγή» δεν προσφέρεται για φάρσες

ΚΚΕ: Το θέμα «Χρυσή Αυγή» δεν προσφέρεται για φάρσες

Το κόμμα, που δε συνηθίζει να παίρνει θέση σε τέτοιου είδους ζητήματα, με ανακοίνωσή του τάσσεται κατά της φάρσας στη Λιάνα Κανέλλη

Eco-friendly Ζιζέλ
ΚΚΕ: Το θέμα «Χρυσή Αυγή» δεν προσφέρεται για φάρσες
Καλεσμένη της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ ήταν το πρωί της Πέμπτης η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, για να σχολιάσει τα νέα μέτρα.

Μια φάρσα, όμως, κατά το τηλεοπτικό διάλειμμα, από ένα δημοσιογράφο της σατιρικής εκπομπής «Συντέλειας», ο οποίος θέλοντας να αστειευτεί μαζί της, την περίμενε με γάντια του μποξ και κρατώντας μια ελληνική σημαία... τάραξε τη βουλευτή, η οποία δε δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα on air.

Το ΚΚΕ με τη σειρά του, που δε συνηθίζει να παίρνει θέση σε τέτοιου είδους ζητήματα, με ανακοίνωσή του τάσσεται κατά της φάρσας στη Λιάνα Κανέλλη.

Κλείσιμο
«Το θέμα Χρυσή Αυγή δεν προσφέρεται για φάρσες και από αυτή την άποψη δεν δικαιολογείται το "αστείο" σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη μέσα στο στούντιο του ΣΚΑΪ. Το γεγονός δείχνει ότι ο χαρακτήρας αυτής της φασιστικής οργάνωσης ως όπλου κατά των εργαζομένων και υπέρ του κεφαλαίου δεν έχει γίνει αντιληπτός από εργαζόμενους. Ακόμα χειρότερο είναι αν έχει γίνει και παρόλα αυτά λανσάρεται ως αστείο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης