Ξέσπασε σε κλάματα η Λιάνα Κανέλλη στην τηλεόραση

Ξέσπασε σε κλάματα η Λιάνα Κανέλλη στην τηλεόραση

Προσπάθησαν να αστειευτούν με τον ξυλοδαρμό της από τον Ηλία Κασιδιάρη αλλά η βουλευτής του ΚΚΕ σχεδόν με λυγμούς είπε ότι δεν γίνεται σάτιρα με τη βία  -Παραιτήθηκε από την Παναθηναϊκή Συμμαχία

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα της Λιάνας Κανέλλη
Σχεδόν σε λυγμούς παραδόθηκε η Λιάνα Κανέλλη στην τηλεοπτική εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου έπειτα από ένα έντονο επεισόδιο που προηγήθηκε στην εκπομπή.

Ολα ξεκίνησαν όταν η Λιάνα Κανέλλη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Σκάι πήγε να βγει έξω σε κάποιο διάλειμμα. Μόλις όμως ανοιξε την πόρτα του στούντιο την περίμενε συνεργάτης της εκπομπής Συντέλεια με δύο γάντια του μποξ μία ανάσα από το πρόσωπο της, τυλιγμένος με την ελληνική σημαία!

Το πείραγμα αποδείχτηκε «ατυχές», με αποτέλεσμα η Λιάνα να θιχτεί και να φύγει από το στούντιο, όπως ειπώθηκε από την παρουσιάστρια, μετά το πέρας του τηλεοπτικού διαλείμματος.

Το διάλειμμα, μάλιστα, κράτησε περισσότερο από 12 λεπτά σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Η δημοσιογράφος ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το τι είχε συμβεί, δικαιολόγησε το μεγάλο διαφημιστικό διάλειμμα και ζήτησε συγγνώμη από την κυρία Κανέλλη, σημειώνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεση του σταθμού να την προσβάλλουν.
Κλείσιμο

Στη συνέχεια όμως η κυρία Κανέλλη θέλησε η ίδια να εξηγήσει τι έγινε.

Ετσι επανήλθε στην εκπομπή για να πει στους τηλεθεατές γιατί αποχώρησε.

Εξήγησε ότι έπαθε σοκ όταν είδε τον δημοσιογράφο της Συντέλειας να την περιμένει έξω από το στούντιο με τα γάντια του μποξ για να της κάνει πλάκα, προφανώς αναφερόμενος στο περιστατικό ξυλοδαρμού της από τον Ηλία Κασιδιάρη στο παρελθόν. Η Λιάνα Κανέλλη ξέσπασε όταν επανήλθε στην εκπομπή λέγοντας ότι δεν μπορεί να γίνει πλάκα και σάτιρα με τη βία και καταδίκασε την άνοδο του φασισμού και την ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.

Οπως είπε κλαίγοντας και σχεδόν έτοιμη να καταρρεύσει: «Αυτό δεν είναι αστείο για έναν άνθρωπο που έχει δεχθεί επίθεση. Τους χρυσαυγίτες μπορώ να τους αντιμετωπίσω πολιτικά».

Σοκαρισμένη από το περιστατικό ήταν και η οικοδέσποινα της εκπομπής. Η Πόπη Τσαπανίδου ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη από τη βουλευτή του ΚΚΕ και χαρακτήρισε επιπόλαια τη συμπεριφορά των συναδέλφων της. Πάντως η κυρία Κανέλλη ζήτησε να μην απολυθεί κανείς από την εκπομπή.

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, με γραπτή δήλωσή της η κυρία Κανέλλη έκανε γνωστή την παραίτηση της από την «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Συγκεκριμένα σημειώνει τα εξής:

«Κύριε Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Προφανώς δεν μπορώ να παραμείνω μέλος του σωματείου σας. Υποβάλλω την παραίτησή μου, με επίγνωση ότι δεν θα έλθει δα και η συντέλεια, δια της απουσίας μου, να υπονομεύσει τις προσπάθειές σας για τον αγαπημένο μου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Καλή επιτυχία απόψε και συνεχώς στην ομάδα μας.

Λιάνα Κανέλλη

Βουλευτής ΚΚΕ Α΄ Αθήνας (κατά τη βούληση των ψηφοφόρων)

Παναθηναϊκός. Πάντα. Κατά τη δική μου βούληση και ψυχή.»



Video Platform Video Management Video Solutions Video Player
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης