Διάλειμμα των κυβερνητικών εταίρων για φαγητό

Διάλειμμα των κυβερνητικών εταίρων για φαγητό

Βενιζέλος, Κεδίκογλου και Μπέζος (ΔΗΜΑΡ) εθεάθησαν το βράδυ της Τρίτης να τρώνε στο ίδιο εστιατόριο αλλά σε διαφορετικά τραπέζια

Προσκολλημένοι στα χαπάκια οι Αυστραλοί
Διάλειμμα των κυβερνητικών εταίρων για φαγητό
Αφού πήρανε τα μέτρα πήγανε για φαγητό! Ο λόγος για τους κ.κ. Βενιζέλο, Κεδίκογλου και Μπέζο. Μετά το πέρας της συνάντησης των κυβερνητικών τριών κυβερνητικών εταίρων στην Βουλή το απόγευμα της Τρίτης ακολούθησε και νέα συμπτωματική συνεύρεση στο εστιατόριο του Πάρκου Ελευθερίας.

Αργά το βράδυ και σε διαφορετικά τραπέζια εθεάθησαν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος να συντρώγει με το ζεύγος Κούρκουλα- Παναγιωτάκη, ο βουλευτής της Ν.Δ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με φίλους του, καθώς επίσης ο προερχόμενος από τη Δημοκρατική Αριστερά και δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Μπέζος με την σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη.

Μάλιστα ο Σίμος Κεδίκογλου πέρασε και από το τραπέζι του ΠΑΣΟΚ και από το τραπέζι της ΔΗΜΑΡ.
Χαιρέτησε το ζεύγος Μπέζου- Τσαλίκη και στη συνέχεια κάθισε για λίγα λεπτά με τον Ε. Βενιζέλο, ο οποίος ήθελε να τον ρωτήσει για κάποιες λεπτομέρειες που αφορούσαν στους χειρισμούς της κυβέρνησης. Μόλις ολοκληρώθηκε η συνομιλία τους ο Σ. Κεδίκογλου έστρεψε το βλέμμα του εκ νέου προς τον Γιάννη Μπέζο και ακούστηκε να λέει με νόημα: «Για να μην ξεχνάμε είμαι εκπρόσωπος και των τριών κυβερνητικών εταίρων...».

Πηγή: parapolitika


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης