«Υπάρχει μάρτυρας για όσα μου είπε ο Καρούζος»

«Υπάρχει μάρτυρας για όσα μου είπε ο Καρούζος»

Ισχυρίζεται ότι ενώπιον τρίτου προσώπου, του αποκάλυψε ότι Μεϊμαράκης, Βουλγαράκης και Λιάπης εμπλέονται στην υπόθεση.

Με Παράσχο στο τιμόνι ο Πανιώνιος
«Υπάρχει μάρτυρας για όσα μου είπε ο Καρούζος»
Με νέα επιστολή, που απέστειλε τη Δευτέρα στα μέσα ενημέρωσης, ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ ΛΙβανός, ο οποίος συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον κουμπάρο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Γιάννη Καρούζο, γνωστοποιεί ότι τα ονόματα των τριών πολιτικών (Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Μιχάλης Λιάπης, Γιώργος Βουλγαράκης), καθώς και του εφοπλιστή (Νικόλαος Τσάκος), τα οποία έχει αναφέρει στις καταθέσεις του, του τα είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο καταγγελόμενος (δηλαδή ο Γιάννης Καρούζος).

«Ως εκ τούτου» υπογραμμίζει, «είχα κάθε υποχρέωση και καθήκον, βάσει του νόμου, να τα γνωστοποιήσω στις Αρχές, όπως επίσης και τα γεγονότα, τα οποία υπέπεσαν στην αντίληψή μου, εφόσον αφορούσαν σοβαρά αδικήματα κατά του Ελληνικού Δημοσίου».

«Τα ονόματα αυτά μάλιστα» προσθέτει, «μου δήλωσε (σ.σ. ο Γιάννης Καρούζος) παρουσία μάρτυρα, ο οποίος σήμερα είναι κάτοχος των μετοχών του Ομίλου».

Κλείσιμο
Στη δήλωσή του, ο κ. Λιβανός επισημαίνει ότι δεν φοβάται και ότι ζει και θα ζει μέχρι την τελική δικαίωση, «πρώτα για τους Έλληνες συμπολίτες μου και τέλος για εμένα και την οικογένειά μου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Διαβάστε εδώ το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Ιωσήφ Λιβανού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης