«Όχι» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αποκρατικοποιήσεις

«Όχι» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αποκρατικοποιήσεις

Εμπόδιο στις αποκρατικοποιήσεις θα σταθεί η Κουμουνδούρου, όπως διαμήνυσε αντιπροσωπεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Κωστή Χατζηδάκη.

«Όχι» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αποκρατικοποιήσεις
Τα μαχαίρια για τη μάχη της ιδιωτικοποίησης του ΟΣΕ έβγαλαν σήμερα οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Δραγασάκης, Μηλιός και Σταθάκης κατά τη συνάντηση που είχαν στο πλαίσιο της ενημέρωσής τους για την κυβερνητική πολιτική από τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθάρισαν σε κάθε τόνο πως στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων το κόμμα τους θα σταθεί εμπόδιο, πολύ περισσότερο για τους σιδηροδρόμους οι οποίοι χαρακτηρίχονται ως στρατηγικής σημασίας.

Κλείσιμο
Παράλληλα κατέθεσαν και υπόμνημα με τις απόψεις τους για την επίτευξη της ανάπτυξης αλλά και με μια σειρά διαφωνιών ως προς την ακολουθούμενη πολιτική.

Από τη μεριά του ο υπουργός Ανάπτυξης διεμήνυσε την αταλάντευτη προτεραιότητα της κυβέρνησης στο ζήτημα της παραχώρησης ζημιογόνων δραστηριοτήτων και της ιδιωτικοποίησης όπως αυτή έχει οριστεί από την μεριά των τριών πολιτικών αρχηγών της κυβέρνησης Σαμαρά.

Η επίσκεψη αυτή πάντως δεν θα είναι η μοναδική, καθώς το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ διαμήνυσε πως θα ακολουθήσουν κι άλελς μέσα στο επόμενο διάστημα λόγω της άσκησης ελέγχου που το κόμμα της Αριστεράς θέλει να κάνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης