Στο Κέιπ Τάουν ο Γ. Παπανδρέου

Στο Κέιπ Τάουν ο Γ. Παπανδρέου

Με τη διοίκηση του Ελληνικού Κοινοτικού Κέντρου, στο Κέιπ Τάουν, όπου βρέθηκε προκειμένου να προεδρεύσει στο 24ο συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, καθώς και με ομογενείς που έχουν διατελέσει πρόεδροι και μέλη των διοικήσεων του Κέντρου κατά το παρελθόν, συναντήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου....

Στο Κέιπ Τάουν ο Γ. Παπανδρέου
Με τη διοίκηση του Ελληνικού Κοινοτικού Κέντρου, στο Κέιπ Τάουν, όπου βρέθηκε προκειμένου να προεδρεύσει στο 24ο συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, καθώς και με ομογενείς που έχουν διατελέσει πρόεδροι και μέλη των διοικήσεων του Κέντρου κατά το παρελθόν, συναντήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο του κ. Παπανδρέου, κατά την επίσκεψή του στο Ελληνικό Κοινοτικό Κέντρο, συζήτησε τα προβλήματα των ομογενών της Νοτίου Αφρικής και ιδιαιτέρως όσων διαμένουν στην περιοχή του Κέϊπ Τάουν, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινότητα στην προώθηση του έργου της.

Ο κ παπανδρέου, παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, και συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Καλής Ελπίδας κ. Σέργιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης