Επιμένουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες σε παραίτηση Ι. Καρακώστα

Επιμένουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες σε παραίτηση Ι. Καρακώστα

Επιμένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να ζητούν την παραίτηση ή την απομάκρυνση του νομικού συμβούλου του Πρωθυπουργού, καθηγητή Ιωάννη Καράκωστα

Επιμένουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες σε παραίτηση Ι. Καρακώστα
Επιμένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να ζητούν την παραίτηση ή την απομάκρυνση του νομικού συμβούλου του Πρωθυπουργού, καθηγητή Ιωάννη Καράκωστα, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε νομικός σύμβουλος της Siemens και ως εκ τούτου εγείρεται μείζον ζήτημα ηθικής τάξεως για την κυβέρνηση.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει εξαφανιστεί, μαζί με τις κορώνες του για συκοφαντίες και αθλιότητες. Ο κ. Καράκωστας απειλεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ενώ επιβεβαιώνει την ίδια ώρα το περιεχόμενο και την ουσία των πολιτικών μας καταγγελιών. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για ένα θέμα μείζονος ηθικής και πολιτικής τάξης», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης.

Όπως υπογράμμισε, «δύο πράγματα μόνο μπορούν να συμβούν από εδώ και εμπρός: Να δείξει στοιχειώδη ευθυκρισία ο κ. Σαμαράς και να απομακρύνει τον κ. Καράκωστα ή να δείξει στοιχειώδη ευθιξία ο κ. Καράκωστας και να παραιτηθεί».

Κλείσιμο
Σε κάθε άλλη περίπτωση, τόνισε ο κ. Ζώης, «ο πρωθυπουργός είναι έκθετος στα μάτια του ελληνικού λαού, περιφρονώντας το αυτονόητο: ότι δε μπορεί να έχει δίπλα του άνθρωπο που διετέλεσε νομικός σύμβουλος των Γεωργίου-Χριστοφοράκου στην εταιρεία που έπληξε όσο καμιά άλλη τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης