Κατσέλη: “Αν δεν ψηφίζονταν τα μέτρα, οι εταίροι θα ξανακάθονταν στο τραπέζι ”

Κατσέλη: “Αν δεν ψηφίζονταν τα μέτρα, οι εταίροι θα ξανακάθονταν στο τραπέζι ”

“Οι αποφάσεις σε καθεστώς πανικού είναι επικίνδυνες για τη Δημοκρατία”

Κατσέλη: “Αν δεν ψηφίζονταν τα μέτρα, οι εταίροι θα ξανακάθονταν στο τραπέζι ”
“Δεν θέλω να γίνει νεοφιλελεύθερο το ΠΑΣΟΚ” τονίζει η Λούκα Κατσέλη, η οποία ζητεί επαναδιαπραγμάτευση των όρων και της ουσίας του νέου μνημονίου “έστω και την τελευταία στιγμή”.

Η πρώην υπουργός, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «οι αποφάσεις σε κατάσταση πανικού και τρόμου είναι επικίνδυνες για την Δημοκρατία» και έκανε λόγο για ανεπίτρεπτη εκστρατεία εκφοβισμού των πολιτών.
“Κυβέρνηση και Τρόικα τρομοκρατούν συνεχώς”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Κατσέλη, προσθέτοντας ότι επισείεται ως απειλή η έξοδος από το ευρώ όταν δεν προβλέπται αποό καμία κείμενη διάταξη της ευρωπαϊκής νομοθεσίας μια τέτοια εξέλιξη.

Η ίδια εκτίμησε ότι τα μέτρα που λαμβάνονται στο πλαίσιο του Μνημονίου θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην χρεωκοπία και πρόσθεσε ότι εάν δεν ψηφίζονταν στην χειρότερη περίπτωση οι εταίροι θα κάθονταν και πάλι στο τραπέζι για διαπραγματεύσεις.

Τέλος, η κα Κατσέλη προσήψε στην κυβέρνηση Παπαδήμου τεχνοκρατική και οργανωτική αδυναμία καθώς και άγνοια του πραγματικού ευρωπαϊκού περιβάλλοντος”…

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης