Εμφύλιος στο παπανδρεϊκό μπλοκ

Εμφύλιος στο παπανδρεϊκό μπλοκ

"Να μην χρησιμοπείται το όνομα του Γιώργου για ιδιωτελείς σκοπιμότητες" λένε οι επτά υφυπουργοί

Εμφύλιος στο παπανδρεϊκό μπλοκ
Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η εσωκομματική κόντρα για τη διαδοχή, επτά υφυπουργοί είχαν εκδώσει κοινή δήλωση υπέρ της παράτασης του βίου της κυβέρνησης συνεργασίας.

Τότε, είχε εκτιμηθεί πως εξέφραζαν τον Γιώργο Παπανδρέου. Τις "υποψίες" ενίσχυσε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έκανε την ίδια ακριβώς πρόταση στο πλαίσιο του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

Σήμερα, είναι έτοιμοι να βγουν ξανά στο προσκήνιο βλέποντας πως όσοι ψήφισαν "όχι" επιχειρούν να εμφανιστούν ως γνήσιοι παπανδρεϊκοί.

Φίλιππος Σαχινίδης, Γιώργος Πεταλωτής, Μανόλης Όθωνας, Μάρκος Μπόλαρης, Θάνος Μωριαΐτης, Γιάννης Δριβελέγκας και Σωκράτης Ξυνίδης είναι ενοχλημένοι από τις τελευταίες δηλώσεις της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη. "Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να χρησιμοποιεί το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου για ιδιοτελείς προσωπικές και πολιτικές σκοπιμότητες" λέει χαρακτηριστικά εις εκ των επτά  κυβερνητικών στελεχών μιλώντας στο protothema.gr.

Και κάνει ένα ακόμη βήμα, επισημαίνοντας πως εκφράζει και τους υπόλοιπους. Τονίζει πως "η μεταρρυθμιστική ατζέντα που εισήγαγε ο Γιώργος Παπανδρέου συγκροτεί τα ενεργά πολιτικά προτάγματα για την Ελλάδα σήμερα και αύριο. Δε θα επιτρέψουμε την καπηλεία τους από εκφραστές της παλαιοκομματικής Ελλάδας του χθες"..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης