Βουλή: Με ευρεία πλειοψηφία υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αγορά τέταρτης Belharra
Το νομοσχέδιο προβλέπει επίσης και την αναβάθμιση των τριών προηγούμενων φρεγατών σε Standard 2++ - «Ναι» από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση και Νίκη
Με ευρύτερη πλειοψηφία εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Έγκριση σχεδίων συμβάσεων στον τομέα της άμυνας για την τροποποίηση των υπό στοιχεία 016B/21 και 017Β/21 συμβάσεων για την προμήθεια φρεγατών τύπου «FDI HN» και την εν συνεχεία υποστήριξή τους».
Υπέρ της απόκτησης της τέταρτης Belharra και της αναβάθμισης των τριών προηγούμενων ψήφισαν 243 βουλευτές από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας και Νίκη.
Καταψήφισαν οι ΚΟ της Νέας Αριστεράς και της Πλεύσης Ελευθερίας που ζήτησαν ονομαστική ψηφοφορία, οι βουλευτές του ΚΚΕ και οι ανεξάρτητοι Ν.Παπαδόπουλος, Κ. Μάλαμα, Γ. Πούλου, Θ. Τζάκρη, Μ. Χουρδάκης, Ρ Χρηστίδου και Αλ. Αυλωνίτης. Η κυρία Έλενα Ακρίτα διαφοροποιήθηκε από την στάση του κόμματος της και ψήφισε «ΟΧΙ».
«Παρών» δήλωσαν οι Δ Βαλτογιάννης, Ν. Βρεττός, Ι Δημητροκάλης και Γ. Μανούσος.
Η στιγμή που μεθυσμένη Βρετανίδα επιβάτις ουρλιάζει σε πτήση προς την Αίγυπτο - Ο πιλότος εξαναγκάστηκε σε προσγείωση στην Κρήτη (βίντεο)
Δάσκαλος και πατέρας δύο παιδιών ο Τζιχάντ Αλ-Σάμι από τη Συρία που αιματοκύλησε τη συναγωγή στο Μάντσεστερ - Πήγε στη Βρετανία ως παιδί, έλαβε υπηκοότητα το 2006
Πρώην σύντροφος της Μαρίας Νιώτη ο 17χρονος που τη σκότωσε στο Νιού Τζέρσεϊ - Το προκλητικό βίντεο με τα συλλυπητήρια λίγο πριν συλληφθεί
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr