Δήλωση Αβραμόπουλου για τη νέα κυβέρνηση

Δήλωση Αβραμόπουλου για τη νέα κυβέρνηση

“Η ΝΔ κλήθηκε  να διαφυλάξει με μία ιστορική υπέρβαση τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της  Ελλάδας και το μέλλον του τόπου” αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ...

Δήλωση Αβραμόπουλου για τη νέα κυβέρνηση
“Η ΝΔ κλήθηκε  να διαφυλάξει με μία ιστορική υπέρβαση τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της  Ελλάδας και το μέλλον του τόπου” αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος εξηγώντας  την χθεσινή απόφαση του κ. Αντώνη Σαμαρά.

Υποστηρίζει ότι  μετά τις χθεσινές εξελίξεις “η Ελλάδα κερδίζει χρόνο  και διαμορφώνουμε  τις προυποθέσεις ώστε στις εκλογές  που θα διεξαχθούν μόλις η νέα  κυβέρνηση ολοκληρώσει την αποστολή της η κοινωνία να αποφασίσει νηφάλια  και χωρίς πίεση τελεσιγράφων το πως θέλουμε να πορευτούμε για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον”.

Ο κ. Αβραμόπουλος δεν αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία εκλογών. Συνεχίζει την δήλωσή του αναφέροντας ότι “η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς εγγυώνται και τώρα και στο αύριο ότι εκφράζουν την ανάγκη για πολιτική αλλαγή, για να ανακτήσει η Ελλάδα την εθνικής της αξιοπρέπεια και το διεθνές κύρος της, για να διεκδικήσει κεντρικό ρόλο στη διεθνή σκηνή και πάνω απ όλα για να διαμορφωθεί ένα κοινωνικό περιβάλλον ασφαλείας και σιγουριάς για τους Έλληνες”.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης