ΝΔ: Πυρά κατά της ΠΟΕ -ΟΤΑ

ΝΔ: Πυρά κατά της ΠΟΕ -ΟΤΑ

"Παίζει απροκάλυπτα με την υγεία εκατομμυρίων κατοίκων και η κυβέρνηση αδιαφορεί, χωρίς να έχει καν το σθένος να εφαρμόσει τις σχετικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης"

ΝΔ: Πυρά κατά της ΠΟΕ -ΟΤΑ
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ παίζει απροκάλυπτα με την υγεία εκατομμυρίων κατοίκων και η κυβέρνηση αδιαφορεί, χωρίς να έχει καν το σθένος να εφαρμόσει τις σχετικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης, υπογραμμίζουν για το θέμα των σκουπιδιών, οι αρμόδιοι τομεάρχες της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και Χρήστος Ζώης .

«Την ώρα που 50.000 τόνοι σκουπιδιών έχουν "πνίξει" την πρωτεύουσα, η κυβέρνηση επιδεικνύει προκλητική αδιαφορία. Ανέχεται την ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία παίζει απροκάλυπτα με την υγεία εκατομμυρίων κατοίκων του λεκανοπεδίου και δεν έχει καν το σθένος να εφαρμόσει τις σχετικές αποφάσεις της δικαιοσύνης. 
Κλείσιμο

Κατά τα άλλα, αναλώνεται σε ανούσιες δηλώσεις και θεωρητικολογίες αρμόδιων υπουργών όπως ο κ. Κουκουλόπουλος και δεν παίρνει καμία απολύτως απόφαση. Κι όλα αυτά σε βάρος των πολιτών που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τα σκουπίδια στην πόρτα τους», επισημαίνουν οι βουλευτές της ΝΔ.

«Είναι πλέον προφανές ότι η κυβέρνηση ουσιαστικά δεν κυβερνά κι έχει χάσει τον έλεγχο σε όλους τους τομείς. Η αδράνεια και η παραλυσία της στο ζήτημα της αποκομιδής των σκουπιδιών είναι ενδεικτική και συντηρεί μια γενικευμένη αίσθηση ανομίας και μπαχάλου που τείνουν να επικρατήσουν στη χώρα», προσθέτουν και χαρακτηρίζουν αδιανόητο η κυβέρνηση να χειρίζεται ένα μείζον ζήτημα δημόσιας υγείας με ξεπερασμένο πολιτικάντικο τρόπο και να αφήνει να διαιωνίζεται μια απαράδεκτη κι επικίνδυνη κατάσταση.

Οι τομεάρχες της ΝΔ καλούν την κυβέρνηση να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να επιβάλει το άνοιγμα του υπό κατάληψη ΧΥΤΑ της Φυλής και την αποκομιδή των σκουπιδιών από τους δρόμους. «Η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, ειδικά σε αυτήν την εξαιρετικά ταραγμένη περίοδο, δεν αντέχει άλλο να είναι όμηρος της κυβερνητικής αναποφασιστικότητας και των κάθε λογής συνδικαλιστικών εκβιασμών», καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης