Ελληνική Λύση κατά Ιερώνυμου: Σε ρόλο εκπροσώπου Τύπου της κυβέρνησης, υιοθετεί όσα αναφέρουν τα τρολ της ΝΔ

Ελληνική Λύση κατά Ιερώνυμου: Σε ρόλο εκπροσώπου Τύπου της κυβέρνησης, υιοθετεί όσα αναφέρουν τα τρολ της ΝΔ

Ενοχλημένοι στην Ελληνική Λύση για την δημόσια αποδοκιμασία που εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος στις δηλώσεις Βελόπουλου, ο οποίος καλούσε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να μετανοήσουν, αλλιώς να μην πάνε στις εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα

velopoulos
Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, για τις δηλώσεις που έκανε από το Δήλεσι, εξαπολύει η Ελληνική Λύση, υποστηρίζοντας ότι συμπεριφέρεται ως κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κωνσταντίνος Χήτας εξέφρασε την ενόχλησή του για την δημόσια αποδοκιμασία που εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος στις δηλώσεις Βελόπουλου, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη καλούσε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να μετανοήσουν, αλλιώς να μην πάνε στις εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα.

«Διαβάσαμε κάποιες δηλώσεις και νομίζαμε ότι τις έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Δυστυχώς είδαμε ότι τις έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Σε ρόλο εκπροσώπου Τύπου της κυβέρνησης ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Υιοθετεί τα όσα αναφέρουν τα τρολ της ΝΔ στο διαδύκτιο και τα πληρωμένα site για μια παραποιημένη δήλωση του προέδρου μας» είπε αρχικά ο κ. Χήτας και πρόσθεσε «ο πρόεδρος μας είπε να μην πάνε στις εκκλησίες για ψηφοθηρικούς λόγους και ήταν παραίνεση - μην πάτε αν θέλετε. Δεν σας είπε μην πάτε. Το να υιοθετεί ο Αρχιεπίσκοπος όσα λέει η ΝΔ μας στεναχωρεί. Νομίζαμε ότι ήταν ο Παύλος Μαρινάκης. Δεν θα έκανε τέτοια δήλωση ο Χριστόδουλος. Προεκλογικά, ο αρχιεπίσκοπος αναλαμβάνει έναν άλλο ρόλο. Να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Δεν χρειάζεται να είναι τόσο ένθερμος υποστηρικτής του Μητσοτάκη ο Ιερώνυμος».

Προηγουμένως, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, είχε συμφωνήσει με τον Αρχιεπίσκοπο λέγοντας ότι είναι «άκρως προκλητικό αυτό που έκανε ο Βελόπουλος, κανένας βουλευτής δεν θα δώσει λογαριασμό σε πρόεδρο κόμματος αν θα θρησκεύεται ή όχι». Και συνέχισε τονίζοντας, ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης πρέπει να πάρει πίσω την δήλωση αυτή, «δεν μπορεί κανείς να χαϊδέψει άτομα που θα προπηλακίσουν», σημείωσε. Ο κ. Πλεύρης, κατέληξε λέγοντας ότι είναι σημαντικό που ο Αρχιεπίσκοπος έκλεισε το θέμα.


Eιδήσεις σήμερα:

Γιατρός του «Αττικόν»: Διασωλήνωση χωρίς ενδείξεις θα ήταν λάθος - Καλλιάνος: Θα γίνω ο εφιάλτης τους

Θρήνος για τον 34χρονο που έπεσε από τον Λευκό Πύργο - «Πήγες να βρεις τη μαμά, αδερφέ μου...»

«Είναι πραγματικά πολύ άρρωστος»: Δημοσίευμα μιλά για επιδείνωση της υγείας του Καρόλου και ετοιμασίες για τη βασιλική κηδεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης