Κασσελάκης: «Κόλλησε» στην Αστυπάλαια λόγω καιρού - «Είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες»

Κασσελάκης: «Κόλλησε» στην Αστυπάλαια λόγω καιρού - «Είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες»

Για σήμερα εδώ θα διανυκτερεύσουμε, δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των καιρικών συνθηκών, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

kasselakis-astipalaia
Στην Αστυπάλαια, την έκτη κατά σειρά στάση της περιοδείας του στα νησιά, θα διανυκτερεύσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης εξαίτιας των καιρικών συνθηκών.

Σε σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «6η στάση Αστυπάλαια. Για σήμερα εδώ θα διανυκτερεύσουμε. Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των καιρικών συνθηκών».

Δείτε την ανάρτησή του:

6η στάση Αστυπάλαια. Για σήμερα εδώ θα διανυκτερεύσουμε. Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των καιρικών συνθηκών. Ίσως θα έπρεπε να πάρουμε μαζί μας τους «λαλίστατους» δημοσιολογούντες που λοιδορούν ως κρουαζιέρα, τον μοναδικό τρόπο διασύνδεσης των νησιών, για να κατανοήσουν το πραγματικό πρόβλημα. Εμείς πάλι είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες.

Posted by Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis on Monday, April 22, 2024


Κλείσιμο
Και προσθέτει: «ίσως θα έπρεπε να πάρουμε μαζί μας τους “λαλίστατους” δημοσιολογούντες που λοιδορούν ως κρουαζιέρα, τον μοναδικό τρόπο διασύνδεσης των νησιών, για να κατανοήσουν το πραγματικό πρόβλημα. Εμείς πάλι είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες».

Ειδήσεις σήμερα:

Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από τη δολοφονία Λυγγερίδη, λέει ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. - 60 συλλήψεις- Στοιχεία για Ρέντη, Βόλο και Γιάννενα

«Θα αποδοθεί Δικαιοσύνη όπως προβλέπει το Σύνταγμα για τον Γιώργο Λυγγερίδη» είπε ο Χρυσοχοΐδης


Τι αλλάζει σε αυτές τις ευρωεκλογές - Οι Σπαρτιάτες, το παράβολο των €20.000 και οι 8+1 κρίσιμες ημερομηνίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης