Μαρινάκης: Στις 11 Μαρτίου στο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες της Θεσσαλίας

Μαρινάκης: Στις 11 Μαρτίου στο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες της Θεσσαλίας

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα πάει στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο της ΝΔ

paylos_marinakis_maketa
Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στο Μέγαρο Μαξίμου  θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού με αγρότες και θεσμικούς φορείς για τα θέματα της Θεσσαλίας.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα πάει στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο της ΝΔ.

Αναφερόμενος στα Πανεπιστήμια, είπε ότι με το νομοσχέδιο θα έχουμε την ενίσχυση του Δημόσιου πανεπιστημίου. Όπως είπε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από το Σεπτέμβριο θα έχουμε την αύξηση του φοιτητικού επιδόματος.
Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον  Κυβερνητικό Εκπρόσωπo  κ. Παύλο Μαρινάκη (4/3//24)

Απαντώντας για τα email της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «απάντησε ο γενικός γραμματέας Εσωτερικών που λέει ότι ΥΠΕΣ δεν παρέχει  email. Άρα δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ από τον Αύγουστο 2019 ενέταξε ευρωπαϊκή οδηγία και αυστηροποιήθηκε το καθεστώς για προσωπικά δεδομένα. Μένουμε στην ανακοίνωση γενικού γραμματέα ΥΠΕΣ και ερευνάται κάθε καταγγελία», σημείωσε.

Σχολιάζοντας τις αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα είπε «κλασσικός ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε γεγονός για να δημιουργήσει πρόβλημα σε ένα σημαντικό θέμα. Το θέμα Ασημακοπούλου δεν έχει καμία σχέση με το αδιάβλητο διαδικασίας επιστολικής. Δεν γίνεται για λόγους αντιπολίτευσης να προσπαθούν να σαμποτάρουν επιστολική ψήφο».

«Δεν είναι σωστό με βάση στοιχεία να συνδέονται καταγγελίες με την επιστολική ψήφο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ουσιαστικός, νομικός, πολιτικός για να διακινδυνεύσουμε επιστολική. Πολλοί έχουν δεχθεί μηνύματα και από βουλευτές άλλων κομμάτων. Έγινε και στις εκλογές Μαΐου. Υπάρχει αρχή για καταγγελίες και να κάνει ελέγχους», είπε.

Κλείσιμο
Σχολιάζοντας την παραδοχή του ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη που αποκάλυψε ότι ο ίδιος όχι μόνον υπερψήφισε το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, αλλά βοήθησε και στη συγγραφή του, ο Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είπε: «Ο Κώστας Αρβανίτης παραδέχθηκε κυνικά τη συμμετοχή του, περήφανος το παραδέχθηκε. Είπε ότι ήταν όχι μόνο ένας εκ των συντακτών αλλά δήλωσε και περήφανος για το γεγονός ότι ήταν εμπνευστής άρθρου που προέβλεπε περικοπή χρηματοδότησης για την Ελλάδα. Έλληνας ευρωβουλευτής με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών εξελέγη για να συκοφαντεί χώρα του και να φτιάχνει ψηφίσματα που θα μπλοκάρουν χρήματα της χώρας».

Ειδήσεις σήμερα

Νομοσχέδιο Πιερρακάκη: Αλλάζουν όλα στην Παιδεία - Νέου τύπου Πανελλαδικές Εξετάσεις

Πάνος Καμμένος: Ποζάρει ανανεωμένος μαζί με τη σύζυγό του στo instagram

ΣΥΡΙΖΑ: «Εικονομαχία» μετά το mea culpa Τσίπρα - Βγήκαν τα μαχαίρια και για το Συνέδριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης