Άδωνις Γεωργιάδης: Να καταδικάσει ο Ανδρουλάκης την ομοφοβική δήλωση Παρασκευαΐδη

Άδωνις Γεωργιάδης: Να καταδικάσει ο Ανδρουλάκης την ομοφοβική δήλωση Παρασκευαΐδη

«Δεν σχολιάζω οποιαδήποτε δήλωση Σαμαρά για λόγους σεβασμού» είπε ο υπουργός Υγείας - Θα αποδείξουμε πόσο συμπαγής είναι η ΚΟ της ΝΔ, υπογράμμισε

Γεωργιαδης_24092023
«Ο γάμος των ομοφυλόφιλων ήταν προεκλογική μας δέσμευση» δήλωσε ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τόνισε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ότι η ενημέρωση των «γαλάζιων» βουλευτών για το εν λόγω νομοσχέδιο είχε αποτέλεσμα, υπογραμμίζοντας ότι «αυτοί που ήταν προβληματισμένοι έλαβαν απαντήσεις».

«Θα αποδείξουμε με το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια πόσο συμπαγής είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyga7d8lgte1)


Κλείσιμο
Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε δήλωση του βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, την οποία χαρακτήρισε ομοφοβική.

«Είναι απαράδεκτη δήλωση, περίμενα από το ΠΑΣΟΚ να την καταδικάσει. Αυτές οι απόψεις είναι αντιεπιστημονικές. Θέλω να πω στον κ. Ανδρουλάκη να καταδικάσει δημοσίως αυτή τη δήλωση βουλευτή του» σχολίασε.

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε πρόσφατα την αντίθεσή του στη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια, ισχυριζόμενος πως «δεν μπορούμε να δίνουμε τα παιδιά στα ομόφυλα ζευγάρια, θα τα οδηγήσουμε στην ομοφυλοφιλία».

Σχετικά, δε, με τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν σχολιάζω οποιαδήποτε δήλωση Σαμαρά για λόγους σεβασμού. (…) Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πλήρη ελευθερία λόγου στη ΝΔ».

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε γνωστό ότι δεν αποφάσισε αμέσως την ψήφιση του νομοσχεδίου. Διευκρίνισε ακόμη ότι «ο έλεγχος της υιοθεσίας θα είναι πλέον και στους δύο γονείς».

«Το ν/σ είναι ισορροπημένο και ενώνει την Ελλάδα με χώρες της Δύσης» υπογράμμισε ο υπουργός.

Όσο για το «ναι» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Γεωργιάδης τα χαρακτήρισε «βήμα προόδου».



Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Νέο πρόσωπο στο επίκεντρο της έρευνας για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Μαρτυρία 28χρονης: «Με έριξε κάτω και με χτυπούσε, απείλησε ότι θα σφάξει εμένα και την οικογένειά μου»

Ιταλία: 20χρονη πέθανε από ένα τιραμισού - Ήταν αλλεργική και της το παρουσίασαν σαν vegan
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης