ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έκοψε πίτα στην κεντρική επιτροπή του κόμματος - Ποιος κέρδισε το φλουρί

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έκοψε πίτα στην κεντρική επιτροπή του κόμματος - Ποιος κέρδισε το φλουρί

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αστειεύτηκε ότι μπορεί να κόψει την πίτα καθώς βρέθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ενώ πρόσφατα επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη

6082049
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής. Η πίτα, είχε πάνω το έμβλημα του κόμματος, και αφού ο κ. Κασσελάκης «σταύρωσε» τρεις φορές, ως είθισται, τότε συνεργάτης του ξεκίνησε να κόβει.

Το πρώτο κόμματι πήγε στο κόμμα, «από τα αριστερά της πίτας», όπως είπε ο κ. Κασσελάκης. Τα υπόλοιπα κομμάτια κατά σειρά ήταν: του προέδρου, τη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Ράνια Σβίγκου, στον αναπληρωτή Γιώργο Βασιλειάδη, στο γραφείο τύπου, στη νεολαία του κόμματος, στην κοινοβουλευτική ομάδα, στους ευρωβουλευτές, στην κεντρική επιτροπή, στους εργαζόμενους του κόμματος, στα κομματικά ΜΜΕ και το τελευταίο στο ινστιτούτο Πουλαντζάς.

Κλείσιμο
Νικητής του «γούρικου» φλουριού, ήταν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και στενός συνεργάτης του προέδρου, Γιάννης Βουλγαράκης.


Ειδήσεις σήμερα:

Βαγγέλης Τσάπας: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για την εξαφάνιση του «Έλληνα Crypto»

Κύκλωμα μαστροπείας: Οι «περίεργες» επαφές της «Λορέλας» με μαθήτριες - Τι θορύβησε γείτονές της, πώς έκλεινε τα ραντεβού

Αφιέρωμα Guardian στις Αιγές: Από τον «Παρθενώνα της Μακεδονίας» ξεκίνησε η δόξα του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την Ινδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης