Διονύσης Τεμπονέρας: Δεν υπάρχει περιθώριο διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ, οι διαγραφές να μην κυριαρχήσουν στην Κεντρική Επιτροπή

Διονύσης Τεμπονέρας: Δεν υπάρχει περιθώριο διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ, οι διαγραφές να μην κυριαρχήσουν στην Κεντρική Επιτροπή

«Εγώ είμαι με αυτούς που πιστεύουν ότι το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνεχιστεί» είπε ο κ. Τεμπονέρας

grafeia-syriza-8
Νέα «ειρηνευτική» προσπάθεια για τον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο έκανε το πρωί της Τετάρτης ο Διονύσης Τεμπονέρας.

«Εγώ είμαι με αυτούς που πιστεύουν ότι το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνεχιστεί. Δεν υπάρχει περιθώριο διασπάσεων, πρέπει να δώσουμε τη μάχη την προγραμματική» είπε στο Action24 ο κ. Τεμπονέρας.

Κατά τον ίδιο «υπάρχει χώρος για ενότητα» καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ «διαχρονικά από το 2013 και την ίδρυσή του αφορούσε και την ανανεωτική ριζοσπαστική αριστερά και τον δημοκρατικό σοσιαλισμό και την οικολογία και τα κινήματα. Απαντάω λοιπόν καταφατικά στον προβληματισμό αυτό, ότι υπάρχει ο χώρος αυτός».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwtawe0ycca9)
Κλείσιμο


«Δεν πρέπει οι διαγραφές να κυριαρχήσουν στην Κεντρική Επιτροπή. Ζητάω να υποβαθμιστεί στην ατζέντα, δεν λέω να αποσυρθούν αλλά να επικεντρωθούμε στα πολιτικά ζητήματα» πρόσθεσε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο χώρος χρειάζεται ηρεμία, πρέπει να γίνουν βήματα καλής βούλησης και θέλησης για να υπάρχουν συμπορεύσεις την επόμενη ημέρα» κατέληξε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Διπλή τραγωδία σε Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης - Νεκροί 39χρονος και 38χρονος σε τροχαία

Βίντεο: Κρουαζιέρα του τρόμου για 1000 επιβάτες στον Βισκαϊκό κόλπο - «Θαύμα που επιζήσαμε όλοι»

Πτήση με μαχητικό F-16: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα είδα και όσα έζησα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης