Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Να το σκεφτούν 2-3 φορές όσοι θέλουν να αποχωρήσουν

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Να το σκεφτούν 2-3 φορές όσοι θέλουν να αποχωρήσουν

Για τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής: Πρέπει να υπάρξει πολιτική απόφαση που να αναφέρει οτι αυτά δεν μπορούν να συνεχιστούν

theoxaropoulos
Μήνυμα προς όλους όσοι σκέφτονται να αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τοποθέτηση Τσακαλώτου τη Δευτέρα, έστειλε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος το πρωί της Τετάρτης λέγοντας στον ΣΚΑΪ πως «όσοι σκέφονται τις αποχωρήσεις να το σκεφτούν 2-3 φορές γιατί είναι λάθος αυτή τη στιγμή. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η διευρυνση και η συσπείρωση».

«Διαφωνώ με τη λογική των αποχωρήσων γιατί δεν υπάρχουν προϋποθέσεις στην κοινωνία για ένα χαρακωμένο κόμμα ριζοσπσατικής αριστεράς, δεν έχει κυβερνώσα προοπτική» πρόσθεσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

«Το ευκταίο είναι να πέσουν οι τόνοι αλλά δεν το βλέπω να γίνετια και αυτο βλάπτει τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο.

Σημείωσε, πάντως, ότι «έχουν ακουστεί χαρακτηρισμοί που είναι βαρείς ακόμα και για το αντίπαλο κόμμα, πρέπει να ληφθούν πίσω. Δεν πρέπει να οξύνονται οι τόνοι με φράσεις όπως "πεθαμένο λικερ" (σ.σ. φράση που χρησιμοποίησε η Δώρα Αυγέρη). Κανένα κόμμα δεν μπορεί να λειτουργεί αν ακούγονται αυτά που ακούγονται».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwt8dzrm6xbd)


Ειδικά για το τι περιμένει από την Κεντρική Επιτροπή ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε ότι «δεν μπορεί να μην υπάρξει μια απόφαση που πολιτικά θα βάζει τα όρια. Αυτό δεν σημάνει διοικητικό μέτρο αλλά πολιτική απόφαση. Πρέπει να υπάρξει πολιτική απόφαση που να αναφέρει οτι αυτά δεν μπορούν να συνεχιστούν».

Όσον αφορά τέλος τις δηλώσεις Κασσελάκη για τον Κώστα Σημίτη, ο Θανάσης Θεοχαροπουλος σχολίασε ότι «κεντρικές συνεργτασίες κόμμάτων δεν μπορούν να υπάρξουν αλλά μπορούν υπάρξουν κοινές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις. Δεν μου αρέσουν οι αγιογραφίες των πρώην πρωθυπουργών. Σε εκείνη την περίοδο μπήκαμε στην ΟΝΕ αλλά είχαμε υπουργούς Τσουκάτο και Τσοχατζόπουλο. Να συμφωνήσουμε στο παρον και το μέλλον δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνήσουμε στο παρελθόν».

Ειδήσεις σήμερα:

Επιδείνωση του καιρού σήμερα με βροχές και καταιγίδες - Πότε έρχονται τα πρώτα χιόνια


Διπλή τραγωδία σε Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης - Νεκροί 39χρονος και 38χρονος σε τροχαία


Συγκλονιστικό βίντεο: Άνδρας βγάζει όπλο και πυροβολεί εν ψυχρώ δύο διαδηλωτές στον Παναμά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης