Για «σαμποτάζ» των διαφωνούντων κάνει λόγο ο Ρήγας – Να παραδώσει ο Κούλογλου την έδρα

Για «σαμποτάζ» των διαφωνούντων κάνει λόγο ο Ρήγας – Να παραδώσει ο Κούλογλου την έδρα

«Οποιαδήποτε λογική εσωτερικής αντιπαράθεσης δεν έχει νόημα», ανέφερε 

rigas_panos
Στις ραγδαίες εσωκομματικές εξελίξεις στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε σήμερα ο πρώην Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας. 

«Οποιαδήποτε λογική εσωτερικής αντιπαράθεσης δεν έχει νόημα. Δεν ενδιαφέρει την κοινωνία και είναι μακριά από τις ανάγκες της» τόνισε μιλώντας στο ρ/σ Παραπολιτικά», ενώ μιλώντας για τους «αντιφρονούντες» συντρόφους του, «ό,τι λένε αυτή τη στιγμή, βγαίνουν εκτός πλαισίου, το οποίο έχουμε συνομολογήσει όλοι και ισχύει μέχρι σήμερα».
Ο Πάνος Ρήγας στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή "Μπρα Ντε Φερ" 23-10-2023

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο αυτό, «Αν έχω μια διαφωνία, ή κάνω στην άκρη ή προσπαθώ να διορθώσω το λάθος που έχει γίνει. Εδώ δεν μιλάμε περί διόρθωσης, εδώ μιλάμε με έναν τρόπο, ο οποίος ουσιαστικά το βασικό άξονα που πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ή μια δημοκρατική παράταξη, με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά τη σαμποτάρεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας.

Μάλιστα, «αν είχε εκλεγεί οποιοδήποτε άλλος η οποιαδήποτε άλλη, θα ήταν ανεκτό;» διερωτήθηκε, ενώ σχολίασε για τον Στέφανο Τζουμάκα πως «ο ίδιος από μόνος του δεν μπορεί να βρίσκεται σε ένα χώρο που νομίζει και πιστεύει ότι είναι έτσι».

«Ζητάω να υπάρχει αυτή η νηφαλιότητα» παρατήρησε ο κ. Ρήγας και απάντησε στην αποστροφή του Νίκου Φίλη ότι πρέπει να παρέμβει ο Αλέξης Τσίπρας πως «είναι αδιανόητα αυτά τα οποία λέγονται». «Είναι μια ιστορία η οποία φτιάχνεται φαντασιακή» συνέχισε, χαρακτηρίζοντας ως άψογη τη στάση του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, ξεκαθάρισε για τον κ. Κασσελάκη ότι «δεν είπε ότι πρέπει να έχουμε δεκάωρη εργασία», ενώ κάλεσε τον Στέλιο Κούλογλου να παραδώσει την έδρα του. «Η έδρα του κόμματος η οποία είναι μέσα από τον πολιτικό σχηματισμό», όπως το έκανε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κατέληξε ο κ. Ρήγας.

Ειδήσεις σήμερα:

Bραδινή έξοδος για Κωνσταντίνο Πλεύρη και Τζόρτζια Σιακαβάρα - Περπατάνε χεράκι χεράκι

Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ από Φίλη: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να εκπροσωπεί ένα αριστερό κόμμα

Ο Χάρης Δούκας στον Δανίκα: Πριν το debate δεν με αναγνώριζαν ούτε οι ταξιτζήδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης