Πάνος Σκουρλέτης: Αμετροέπεια του Στέφανου Κασσελάκη να ζητάει να είναι πρώτος τη τάξει

Πάνος Σκουρλέτης: Αμετροέπεια του Στέφανου Κασσελάκη να ζητάει να είναι πρώτος τη τάξει

Ο Πάνος Σκουρλέτης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει δήλωση  πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών

panos-skourletis-syriza
Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Πάνος Σκουρλέτης λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι είναι «αμετροέπεια» για τον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να ζητάει να είναι πρώτος τη τάξει».

«Η όλη παρουσία του αυτόν τον έναν μήνα στερείται από κάποιες σαφείς προγραμματικές θέσεις. Έχουμε δει καλοστημένα βίντεο και πολλή επικοινωνία» είπε, επίσης, ο κ. Σκουρλέτης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvnir98mhc1l)

Κλείσιμο
Όσον αφορά το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει δώσει τηλεοπτικές συνεντεύξεις σημείωσε ότι «ένας άνθρωπος ο οποίος είχε πολύ λίγη σχέση με την σφαίρα της πολιτικής είναι απαραίτητο να αποκτήσει εμπειρίες».

Παράλληλα ο πρωήν γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι «δεν μπορεί να βγαίνει στο συνέδριο και να εργαλειοποιεί τον Τσίπρα και με διχαστικό λόγο να λέει ότι κάποιοι θέλουν να χάσουν»

Στο πλαίσιο αυτό πρόσθεσε ο Πάνος Σκουρλέτης ότι «θεωρώ  ότι πολιτική και ηθική υποχρέωση ο Τσίπρας να βγει μέχρι την Κυριακή να κάνει μια δήλωση» (η δήλωση στο 9:30 του παρακάτω βίντεο).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvnj7iw1wx49)


Όσον αφορά τη διαδικασία της εκλογής ο Πάνος Σκουρλέτης είπε ότι «η αυθημερόν εγγραφή μελών υπονομευει την ίδια την εσωτερική λειτουργία ενός κόμματος» κάνοντας λόγο για «ολέθριο λάθος».

Στην παρατήρηση, τέλος, ότι θα έπρεπε στο καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ να υπάρχει όρος που να προϋποθέτει χρονική παρουσία κάποιου στο κόμμα για να είναι υποψήφιος πρόεδρος, ο Πάνος Σκουρλέτης είπε ότι «μου είπε υψηλόβαθο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ότι φτιάξαμε κατασταστικό σαν να έχουμε εσαεί πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα».

Ειδήσεις σήμερα

Αναστάτωση με εικαστικό έργο με 11 σφαγμένα αρνιά στην Παιανία

Απεργία αύριο για το εργασιακό νομοσχέδιο - Ποιοι «κατεβάζουν ρολά», στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Καλοκαίρι μέχρι την Κυριακή, έρχεται νέα επικίνδυνη κακοκαιρία προς τα τέλη του μήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης