Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Χθεσινό τίποτα» ο Κασσελάκης - Πετυχημένη και στρέιτ για κακή της τύχη η Αχτσιόγλου

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Χθεσινό τίποτα» ο Κασσελάκης - Πετυχημένη και στρέιτ για κακή της τύχη η Αχτσιόγλου

Σύμφωνα με την κυρία Λατινοπούλου πρόκειται για το «τέλειο εσωκομματικό έγκλημα σε βάρος της κυρίας Αχτσιόγλου»

Λατινοπούλου: «Χθεσινό τίποτα» ο Κασσελάκης - Πετυχημένη και στρέιτ για κακή της τύχη η Αχτσιόγλου
latinopoulou
Τη θέση της για τους δύο «μονομάχους» στις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου, ανέπτυξε σε βίντεο η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Στο βίντεο που ξεκινά με τη φράση «το φαινόμενο Κασσελάκης ή ο θρίαμβος της αερολογίας και της πολιτικής;» η κυρία Λατινοπούλου «υπερασπίζεται» τη θεωρία περί «φυτευτού» από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για τον Στέφανο Κασσελάκη τον οποίο χαρακτηρίζει «ένα χθεσινό τίποτα, ένα κενό πουκάμισο».



Κλείσιμο
«Είναι δημιούργημα των social media όπως αφελώς υποστηρίζεται; Απλά γελάω» προσθέτει η Αφροδίτη Λατινοπούλου, σύμφωνα με την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης «έχει την στηριξη πολλών και ισχυρών παραγόντων από τον Τσίπρα - που όλοι καταλαβαίνουμε γιατί έμεινε έναν μήνα στην Αμερική - μέχρι όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

«Μην ξεχάσουμε το εξαιρετικό επικοινωναικό επιτελείο που δεν ξέρουμε ποιο είναι. Βοηθάει οτι είναι νέος, ανοιχτά δηλωμένος γκει, με εμφάνιση που θυμίζει ροκ σταρ, έναν υπέροχο σκύλο το τέλειο πακέτο για τη δύναμη της εικόνας. Βάλτε πως έχει μείνει Αμερική και δένει το γλυκό» συμπληρώνει για τον νικητή του πρώτου γύρου των εσωκομματικων εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την κυρία Λατινοπούλου πρόκειται για το «τέλειο εσωκομματικό έγκλημα σε βάρος της κυρίας Αχτσιόγλου» για την οποία λέει ότι «διαφωνώ κάθετα και οριζόντια πολτικά ομως είναι μια γυναίκα που σε αντίθεση με τον κ. Κασσελάκη έχει πολιτικό λόγο, όσμωση με την πολιτική και συμμετοχή στα κοινά πάνω από μια 10ετια».

«Δεν είχε κρύψει τις φιλοδοξίες της. Για κακή της τύχη είναι στρέιτ και πετυχημένη γυναίκα με εμφάνιση σαφώς πάνω από τον μεσο όρο και αυτό στην ελλάδα είναι ντεζαβαντάζ» προσθέτει για την Έφη Αχτσιόγλου η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Όπως καταλήγει, μάλιστα, στην ανάλυσή της για το αποτέλεσμα των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ «ως γνωστόν τον ΣΥΡΙΖΑ τον στηρίζουν γυναίκες. Γυναίκες που, όμως, δεν ψηφίζουν γυναίκες όταν τις νιώθουν πιο πετυχημένες και πιο όμορφρες. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι καλύτερες φίλοι των γκέι είναι γυναίκες».

Δείτε βίντεο: Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Χθεσινό τίποτα» ο Κασσελάκης - Πετυχημένη και στρέιτ για κακή της τύχη η Αχτσιόγλου
Λατινοπούλου: «Χθεσινό τίποτα» ο Κασσελάκης - Πετυχημένη και στρέιτ για κακή της τύχη η Αχτσιόγλου


Ειδήσεις σήμερα

Αναστάτωση με εικαστικό έργο με 11 σφαγμένα αρνιά στην Παιανία

Βήμα προς βήμα εξετάζονται οι κινήσεις της 20χρονης δοκίμου που πέθανε μετά από εκπαιδευτικό ταξίδι

Καλοκαίρι μέχρι την Κυριακή, έρχεται νέα επικίνδυνη κακοκαιρία προς τα τέλη του μήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης