Λατινοπούλου για ΛΟΑΤΚΙ+: «Μας επιβάλλουν γελοιότητες, όπως είναι το Gay Pride»

Λατινοπούλου για ΛΟΑΤΚΙ+: «Μας επιβάλλουν γελοιότητες, όπως είναι το Gay Pride»

«Ζητάνε υιοθεσία οι ομοφυλόφιλοι και ένα σωρό τέτοιες αστειότητες, oι τρανς άντρες κερδίζουν όλα τα γυναικεία αθλήματα» αναφέρει

latinopoulou_gay_pride
Μία νέα συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, λίγες μέρες πριν διεκδικήσει την είσοδό της στη Βουλή των Ελλήνων με το νεοϊδρυθέν κόμμα της «Φωνή Λογικής».

Μιλώντας στην Espresso, η Αφροδίτη Λατινοπούλου άφησε το αιχμηρό σχόλιό της για το Gay Pride, περιγράφοντας τη ΛΟΑΤΚΙ + κοινότητα ως «οργανωμένες απελπιστικά μικρές μειονότητες μας επιβάλλουν γελοιότητες».

Η ίδια δηλώνει, ότι κινείται στο φάσμα του «κεντροδεξιού» έως του «δεξιού πατριωτικού χώρου», και το δόγμα της περιλαμβάνει το τρίπτυχο «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια». Παράλληλα, θεωρεί ότι η ίδια υπέστη και εξακολουθεί να υφίσταται όχι μόνο μπούλινγκ, αλλά κανονική τρομοκρατία.
346583055_1270575733581270_8913741550859690643_n

Πιο αναλυτικά, είπε: «Οργανωμένες απελπιστικά μικρές μειονότητες μας επιβάλλουν γελοιότητες, όπως είναι το Gay Pride, ζητάνε υιοθεσία οι ομοφυλόφιλοι και ένα σωρό τέτοιες αστειότητες. Οι τρανς άντρες κερδίζουν όλα τα γυναικεία αθλήματα στην Αμερική, ο κόσμος έχει τρελαθεί. Όλο αυτό το υποστηρίζουν οι τηλεοπτικές πλατφόρμες και αρκετοί από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου».

Στην ίδια συνέντευξη, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, συνέχισε, λέγοντας: «Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο. Είναι σαφές πως υπάρχει μια μεγαλύτερη θηλυκοποίηση, γιατί οι άντρες που ξέραμε και που υπάρχουν ακόμα, συνειδητά προσπαθούν να τους ευνουχίσουν. Για να είμαστε όλοι το ίδιο. Ένας άφυλος πολτός. Ε, αυτό στην Ελλάδα δεν θα το αφήσουμε να περάσει».
349228646_6219202931448565_2385864172097449660_n
Κλείσιμο

Τέλος, αναφέρθηκε στις απειλές που έχει δεχτεί.

«Εδώ έχω δεχτεί κανονική τρομοκρατία: απειλές κατά της ζωής μου και κατά της οικογένειάς μου, επιθέσεις που έχω δεχτεί στον δρόμο, το σπάσιμο του αμαξιού μου, τα γκαζάκια στην πολυκατοικία μου, προσπάθεια παραβίασης της εστίας μου και πολλά ακόμα, και δεν λυγίζω. Το μπούλινγκ από φαντάσματα στο διαδίκτυο θα με ενοχλούσε έπειτα από όλα αυτά που βιώνω; Χαμογελώ και προσπερνάω. Γιατί να με ενοχλήσει; Δυστυχισμένα άτομα είναι, που χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας. Απλά τους λυπάμαι» είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.


Ειδήσεις σήμερα

Θρίλερ στην Κω: Τι προβληματίζει τις Αρχές για το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια

Ποια είναι τα 4 έντομα που πήραν πράσινο φως ως τα «νέα τρόφιμα»

Πώς έφτασαν στους 9 διακινητές οι αρχές - Το κοινό χαρακτηριστικό τους

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης