Τζουμάκας: Να αναβληθούν οι διαδικασίες εκλογής προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ

Τζουμάκας: Να αναβληθούν οι διαδικασίες εκλογής προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ

Αντίστοιχη άποψη εξέφρασε νωρίτερα το πρωί και ο Νίκος Παππάς

tzoumakas_syriza
Την αναβολή των διαδικασιών εκλογής Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρότεινε ο Στέφανος Τζουμάκας επισημαίνοντας ότι «η χώρα διέρχεται δοκιμασία».

Όπως τονίζει σε δήλωσή του «μεγάλες περιοχές, άνθρωποι και εγκαταστάσεις έχουν υποστεί καταστροφές και δοκιμάζονταιΘέλω να δηλώσω την αλληλεγγύη μου σε κάθε δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας, στις οικογένειες των θυμάτων και των αγνοουμένων και τη θέληση μου να αγωνιστώ για την αποκατάσταση».

Ο Στέφανος Τζουμάκας πρόσθεσε ότι «υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες για το ότι υποδομές, η προστασία και η πρόληψη δεν αποτελούν προτεραιότητες παρόλο που αφορούν στη Ζωή, στη διαβίωση και στην ασφάλεια όλων μας.

Θέση μου είναι να αναβληθούν οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με την έμπρακτη με κάθε μέσο υποστήριξης μας των περιοχών και των ανθρώπων που δοκιμάζονται». «Πρώτα η Ζωή!» ανέφερε καταληκτικά ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη άποψη εξέφρασε νωρίτερα το πρωί και ο Νίκος Παππάς.




Ειδήσεις σήμερα:

H «αγκαλιά» που παγώνει το αίμα: Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει πως 40χρονος Πολωνός έστησε παγίδα θανάτου στη σύζυγό του


Οργή για τη δολοφονία του Αντώνη: «Τον πέταξαν στην θάλασσα λες και είναι σκουπιδάκι» -Δείτε βίντεο από επίσκεψή του στην Αθήνα


«Όλο το χωριό έχει εξαφανιστεί, μόνο τα κεραμίδια φαίνονται»: Δραματική έκκληση κατοίκου της Μεταμόρφωσης Παλαμά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης