Στέφανος Τζουμάκας για Νίκο Μπίστη: Έχει παράδοση στην πολιτική της ήττας

Στέφανος Τζουμάκας για Νίκο Μπίστη: Έχει παράδοση στην πολιτική της ήττας

«Δεν δέχομαι από κανένα άνθρωπο της ήττας τέτοιες αντιλήψεις» είπε για την κριτική που άσκησε στην υποψηφιότητά του ο Νίκος Μπίστης

stefanos-tzoumakas
Απάντηση στην κριτική που άσκησε στο πρόσωπό του ο Νίκος Μπίστης έδωσε το πρωί της Δευτέρας ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Τζουμάκας.

«Ο Νίκος Μπίστης έχει παράδοση στην πολιτική της ήττας. Δεν δέχομαι από κανένα άνθρωπο της ήττας τέτοιες αντιλήψεις» είπε χαρακτηριστικά στο MEGA ο κ. Τζουμάκας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cu46eunt6b4h)


Κλείσιμο
Κληθείς να σχολιάσει τις υπόλοιπες υποψηφιότητες για την προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Τζουμάκας είπε πως «έως ένα βαθμό έχουν ιστορία πολιτικού συνδικαλισμού, διεκδικήσεων. Είναι άλλη άποψη. Πρώτα η πολιτική. Εκφράζουν πολιτικές, αλλά όχι πολιτική».



Επιχειρώντας να εξηγήσει τι ήταν αυτό που τον έκανε να θέσει υποψηφιότητα για διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τζουμάκας είπε: «Βλέποντας τις εξελίξεις και έχοντας κάποιες σταθερές απόψεις για τη χώρα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είπα ότι χρειάζεται μία πολιτική υποψηφιότητα, να ξαναγυρίσουμε στην πολιτική. Προτεραιότητα αποτελεί η πολιτική και ύστερα η οικονομία. Είναι σημαντικό να γυρίσει η κοινωνία στην πολιτική. Ο ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι θα πρέπει να έχει σχέση με την ελληνική κοινωνία με απαραίτητο στοιχείο την αξιοπιστία».

Τάχθηκε, τέλος, κατά της απλής αναλογικής «καρφώνοντας» τους συνυποψηφίους του οτι «έδωσαν τα πάντα υπέρ της απλής αναλογικής και υπέρ της πολιτικής ήττας».

Ειδήσεις σήμερα:

«Πόλεμος» για τους «Σφήκες» της Λένας Κιτσoπούλου στην Επίδαυρο

Απληστία και με τα τρόφιμα: Οι εταιρείες κερδοσκοπούν ασύστολα, στο 12,2% η ακρίβεια με πληθωρισμό στο 1,8%

Ο πόλεμος των Τράγκα: Ο γιος Γιάννης έπιασε τη χήρα να πουλάει το σπίτι στο Λας Βέγκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης